У Новограді затримали наркоділків

Охоронці дорожнього порядку у Новограді-Волинському зупинили автомобіль марки «Форд». 24-річний водій та його 25-річний пасажир викликали у міліціонерів підозру. Як виявилось, молодики перевозили із собою макову соломку.
Звичайна перевірка документів у керманича викликала неабияке збентеження — тремтіли руки і плутались слова. Обидва молодики, котрими виявилися звягельчани, досить дивно себе поводили. Звичайно, така поведінка насторожила працівників Державтоінспекції, тим паче, що всі необхідні документи були у повному порядку. Перевіривши вміст багажного відділення автівки, правоохоронці взялися за її салон. Ось тут в око їм і впав рюкзак, який належав пасажиру зупиненої іномарки. Молодик міцно тримав його у руках, виказуючи своїм виглядом про те, що зберігає у ньому щось незаконне. Коли ж міліціонери, в присутності свідків, відкрили сумку, все одразу стало на свої місця — там була макова соломка.
На пост викликали слідчо-оперативну групу, яка все задокументувала. Автомобіль, разом із водієм та його пасажиром, було доставлено до Новоград-Волинського міськвідділу міліції, де молоді люди і давали покази. Затримані пояснили лише одне, що збувати наркотичну сировину не збирались. Де і як вони придбали макову соломку, правоохоронцям ще доведеться з’ясувати.
Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Долю порушників закону тепер вирішить суд.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський міський відділ міліції