Поминання 35/2014

Поминання 35/2014







































29 серпня минає рік, як пішов з життя дорогий чоловік, батько, дідусь — Володимир Михайлович ВАНЧЕНКО


Життя людське, мов тоненька нитка, обривається, зупиняючи людину на життєвій дорозі. Пішовши в інший світ, Ти залишив по собі добру пам’ять. Тепла Твого серця і душі вистачало для нас усіх. Ми ніколи не зможемо повірити в те, що навіки перестало битися Твоє турботливе серце. Плачуть за Тобою всі стежки, плаче дім, бо немає господаря в нім. Пам’ять про Тебе — чиста і світла — назавжди залишиться в наших серцях. Вічного Тобі життя у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі.


Вічно сумуючі дружина, діти, внуки



29 серпня минає рік, як пішов у Вічність Володимир Михайлович ВАНЧЕНКО


Це була добра і, разом з тим, вольова людина, зразок справжнього керівника, який завжди ставив для себе високу планку і в професії, і в житті. Ви завжди житимете у наших серцях, щодня ми згадуємо Ваші мудрі поради і повчання. Ви були працьовитою, справедливою та чуйною людиною. Тяжко уявити, що ми більше ніколи не побачимо Вашої посмішки… Скільки б не минуло часу, але Ви завжди будете поряд із нами, і пам’ять про Вас ніколи не згасне у наших серцях. Вічна пам’ять і Царство Небесне. Приносимо свої співчуття родині та близьким. Сумуємо разом з Вами.


Колектив магазину «Євростиль» та кафе «Вечірній квартал»



30 серпня минає рік, як перестало битися серце дорогої нам людини — Алли Анатоліївни ОСТРОВСЬКОЇ


Якби могла ти довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати, — була найкраща в світі ти. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Небесне і вічний спокій, наша рідненька. Любимо, сумуємо, пам’ятаємо.


Вічно сумуючі мама, тато, брат з сім’єю, сестра з сім’єю та всі рідні



6 сентября — 7 лет, как ушла в Вечность дорогая жена — Надежда Витальевна МАКСИМОВА


Великой скорби не измерить. Слезами горю не помочь. Тебя со мной нет, но навеки в моём ты сердце не умрёшь. Царство Небесное и вечная память твоей душе.


Скорбящий муж



4 вересня минає рік світлої пам’яті Володимира Андрійовича МИХНЮКА


Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Тебе ніколи не забудем — назавжди ти в наших серцях.


Дружина, діти, онучки



4 вересня — річниця світлої пам’яті найдорожчої у світі людини — батька, дідуся, чоловіка — Володимира Андрійовича Михнюка


Минає час, та не вщухає біль наш, наше горе. Дуже тяжко і самотньо без Тебе, рідний, це — непоправна втрата для нашої родини. Ти був працьовитим, Людиною величезної душі, безсумнівної честі, сумління та чистої людської гідності, Людиною життя, любив людей, прожив Ти для онуків і дітей. Ми через все життя пронесемо світлу пам’ять про тебе. як про взірець розуму, мудрості, добра, щедрості. Зі слізьми на очах схиляємо голови перед Твоєю могилою і світлою пам’яттю. Хто знав та пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і тихою молитвою. Царство Небесне і вічний спокій Твоїй душі.


З глибоким сумом дружина, діти, внуки



28 серпня минає 40 днів з дня смерті Зінаїди Вікторівни Шулікової

08.11.1954-20.07.2014


Свічка твого життя згасла несподівано, тому горе наше — безмірне та велике. Ти була доброю, чуйною, небайдужою людиною, тому ми будемо тебе пам’ятати завжди. Світла і вічна пам’ять про тебе залишиться назавжди в наших серцях. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає — пом’яніть.


Син, друзі



І не забути, і не вернути…


28 серпня — 2 роки світлої пам’яті прекрасної людини, люблячого чоловіка — Володимира Терентійовича САВЧУКА


Світла і вічна пам’ять про тебе — назавжди в моєму серці. Царство тобі Небесне, вічний спокій душі, земля лебединим пухом.


Сумуючі дружина, вся родина



6 вересня — рік гіркої розлуки, вічного жалю, світлої пам’яті найдорожчої людини — Наталії Миколаївни ТИМОЩУК


Минув рік, як ти пішла у Вічність, але для нас це і нині — немов страшний сон, і так хочеться скоріш прокинутися і побачити тебе веселою, усміхненою, як раніше. В той день ти раділа життю, кожному промінчику сонця, і ніхто не міг подумати, що смерть чорною пеленою вже нависла над тобою. Що ж, рідна наша, ти вже не з нами, у світлих спогадах живи. Ми завжди будемо тебе любити і пам’ятати, і хай Бог оберігає твою світлу і добру душу. Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі, наша дорогенька.


Сумуючі сини Олексій, Назар, донечка Ангеліна та всі рідні