Вітання 35/2014

Вітання 35/2014











































28 августа встречает юбилей любимый муж — Сергей Иванович ВЕРИЧ


Мой милый, нежный, дорогой, мой самый лучший и любимый! С Днём рожденья тебя, мой родной! Я люблю тебя, буду всё время с тобой, все годы, все лета и все зимы. Тебе я желаю с большой любовью прекрасных деньков и счастливых минут, достаток, удача, успех и здоровье всегда пусть с тобою по жизни идут.


С любовью жена Марина



2 вересня відзначає 15-річчя Владислав КАЙДАНОВИЧ


Вітаємо! Коли тобі 15 — розумієш, що попереду усе життя, в якому стільки всього хочеться зробити і досягти. Нехай у цьому тобі ніколи нічого не заважає! Нехай поряд завжди будуть люди, котрі зрозуміють і підтримають, а кожен новий день нехай стане кроком до омріяної мети! Пишаємося твоїми здобутками у спорті і бажаємо успіхів у навчанні!


Батьки, брат Денис, бабуся і сім’я Климчуків



30 серпня відзначає чудовий ювілей Наталія Андріївна СВИНАР з с.Майстрів


Журавлиним ключем відлітають літа, ювілей — вже на вашім порозі. Але серцем своїм Ви завжди молода, хоча юність вернути не в змозі. Хай калиновий кущ щедро квітне в дворі, солов’ї хай щебечуть грайливо, і щоб сонце сяяло ще довго вгорі, і жилося щоб мирно й щасливо.


Люблячий чоловік, доньки, зяті, онуки Влад, Андрій, свати Шевчуки



30 серпня, чудової літньої пори, коли дні вже не такі спекотні, а ранки ще сонячні та росяні, святкує ювілей дорога наша Лідія Федорівна ДІДОВЕЦЬ


У праці роки пролетіли, неначе ластівки в блакить, хай серце твоє молодіє, душа хай піснею бринить. Бажаєм жити довгі роки, не знати горя і біди, бажаєм щастя і здоров’я сьогодні, завтра і завжди.


Чоловік, донька, онука



Щиро поздоровляємо з мудрим 55-річним ювілеєм дорогу, гарну, мудру, турботливу матусю, ніжну і ласкаву бабусю, Маму-Героїню — Лідію Іванівну ОПАНЧУК із села Анети


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає! І хай так буде ще з півсотні літ, нехай бадьорість Ваша не згасає! Хай доля Вам відсипле ще сповна і радості, й наснаги і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю.


З повагою до Вас люблячі дочка Інна і зять Олександр



28 серпня щиро вітаємо з 80-річним ювілеєм Володимира Михайловича КОЗИРА


Володимир Михайлович чесно прожив життя. Служив у армії у повітрянодесантних військах. Має посвідчення спортсмена 3-го розряду парашутного спорту. Після армії закінчив Харківський сільськогосподарський інститут ім. В.В. Докучаєва. Має робочого стажу — 42 роки. Хороший сім’янин. Виховав двох дітей та онуків. Тож побажаємо йому міцного здоров’я, достатку та довголіття!


Дочки, внук, зять, дружина та друзі



31 серпня відзначає свій 80-річний ювілей Алла Іванівна МОСТОВИЧ, яка довгий час працювала викладачем Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму.


Шановна Алло Іванівно!

У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми, колеги Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму, щиро вітаємо Вас із славним 80-річчям. Ваша життєва дорога — сповнена нелегких випробувань, проте Ви завжди залишались людиною, для якої працелюбність і відповідальність були і є найціннішими рисами. Вік людини визначається не кількістю прожитих років, а станом її душі. Ваша бурхлива енергія, завзяття і працездатність свідчать про Вашу молодість. Тож, не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ. Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, вірних друзів та любові рідних людей, які зігріватимуть Вашу душу і серце, родинного благополуччя, бадьорості й ентузіазму на багато років!


З повагою друзі і колеги Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму



30 серпня відзначає 66-річчя Ядвіга Севаст’янівна ГАЛЬЧУК із села Киянки


Люба матусю, бабусенько мила, спасибі велике, що Ви нас зростили, що Ви нас любили, усім помагали, молились за нас, добра нам бажали. За руки робочі, за хліб на столі, спасибі Вам, рідна, уклін до землі. За ваше добро й турботу про нас — сьогодні ми щиро вітаємо Вас.


З любов’ю син Олег, онука Тетяна з чоловіком Олександром


 

ПОДЯКА


Перебуваючи в зоні АТО, під Слов’янськом, мій син, Віктор Мельнийчук, був тяжко поранений. Хочу від себе і від імені мого сина подякувати всім людям, хто підтримав нашу сім’ю морально і матеріально. Дякуємо Вам, дорогі односельчани села Маковиці, родичам, кумам, однокласникам, робітникам лісгоспу, всім людям доброї волі. Хай ваші оселі обминає лихо.


Тамара Григорівна МЕЛЬНИЙЧУК


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Васильовича СНІГУРУ — 29.08.1920 р.н.

Людмилу Іванівну ІЛЬКІНУ — 30.08.1955 р.н.

Миколу Тимофійовича ШЕПЕЛЬСЬКОГО — 01.09.1926 р.н.

Дмитра Семеновича ГАВРИЛЮКА — 01.09.1940 р.н.

Олександра Миколайовича ШАЛАВІНА — 01.09.1950 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни