Коли є спортивний зал — не до відпочинку

Коли є спортивний зал — не до відпочинку

Закінчилося літо, школярі повернулися до школи, а для нас — тренерів-викладачів ДЮСШ — це означає активізацію роботи в напрямку забезпечення розвитку здібностей вихованців у обраному виді спорту, створення необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, допомоги в самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту.
Хочу зупинитись на роботі відділення важкої атлетики Новоград-Волинської ДЮСШ. Літні канікули у нас минули дуже насичено. У червні ми безкоштовно оздоровили дітей у таборі «Олімпієць», у липні їздили на змагання до м.Скадовськ, у серпні провели навчально-тренувальні збори, ходили у похід на два дні в Олександрівку. Протягом літа спортивний зал не зачинявся, і діти, які перебували у місті, мали змогу тренуватись. Користуючись нагодою, нагадаю, що відділення важкої атлетики проводить набір юнаків та дівчат (з 10 років). Заняття проводяться за адресою: вул.Соборності, 7.
У нашого відділення — багато планів на цей навчальний рік. Адже попереду —чемпіонат області серед ДЮСШ та чемпіонат України серед юнаків та дівчат віком до 13 років.
Від імені спортивного комітету Новограда-Волинського, федерації важкої атлетики Житомирської області вітаю всіх учнів, студентів, вчителів, тренерів та батьків зі святом 1 вересня — Днем знань — святом мудрості, доброти і людяності. Бажаю учням і студентам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.
В.ПОСТІЖЕНКО, тренер-викладач ДЮСШ, президент обласної федерації важкої атлетики, голова спорткомітету міста