Керівництво бригади дякує воїнам-патріотам

Керівництво бригади дякує воїнам-патріотам

Незважаючи на чутки, які ширяться містом, наша 30 окрема механізована бригада продовжує виконувати бойові завдання щодо захисту територіальної цілісності України. Нині дві батальйонно-тактичні групи знаходяться у зоні АТО та ведуть бойові дії зі знищення російських найманців, які нахабно вдираються на територію нашої держави.
Останніх два тижні були найгарячішими для нашої бригади. Починаючи з 3 по 18 серпня, майже весь її особовий склад виконував бойове завдання на території Донецької і Луганської областей. Після 18 серпня, у зв’язку з інтенсивністю артилерійських обстрілів російськими військовими, командування бригади прийняло рішення перемістити особовий склад. Зараз продовжується відновлення боєздатності бригади, триває підготовка техніки й озброєння до виконання завдань. Особовий склад відправлений у короткострокову відпустку на відпочинок.
Військовослужбовці з честю та відповідальністю ставляться до своїх обов’язків. Кожен розуміє свою роль і місце у Збройних Силах України. Ми пишаємося самовідданою працею усіх наших воїнів, котрі у нелегкий для країни час мужньо виконують поставлені бойові завдання на високому рівні,засвідчуючи патріотизм і вірність Батьківщині.
Від імені керівного складу 30-ї ОМБр висловлюємо щиру подяку справжнім патріотам України — воїнам, які за сотні кілометрів від рідної домівки ведуть боротьбу за незалежність і добробут свого українського народу.
У цей скрутний для всіх час давайте об’єднаємо наші зусилля. Підтримаймо військовослужбовців, які повернулись із зони АТО й нині знаходяться у пункті постійної дислокації, аби вони швидше відновили сили для подальшої допомоги своїм побратимам. У спільній молитві звернімося до Бога за мир і спокій України, за життя і здоров’я кожного захисника, який нині в АТО, за швидке одужання поранених бійців, за вічний спокій душ героїв, котрі віддали життя за державу.
Днями, з метою підтримання морального духу наших воїнів, до базового табору завітали відомі артисти: гурт «Гайдамаки», «Друга ріка», «Айва». До речі, починаючи з 20 серпня, чи не щодня сюди приїжджали артисти з різних куточків України, за що їм щиро вдячні і бійці, і керівництво 30-ї ОМБр.
Також хочеться подякувати усім волонтерам, які допомагають бригаді матеріально-технічним забезпеченням — як із нашого міста, так і з Мелітополя, Запоріжжя та інших міст.
О.ЯРИНКА, офіцер-психолог 30-ї ОМБр