Поминання 37/2014

Поминання 37/2014































































Не чути голосу рідного, не видно добрих, милих очей. Навіщо доля була жорстока?

Як рано ти пішов від нас...


Старший сержант, 8 відділ, кодувальник, 10 років присвятив службі у 30-ій ОМБР — Олександр Михайлович ГОРДІЙЧУК

05.10.1983-13.08.2014 р.р.


«Я смертю вирізьбив: ти стань і прочитай, одне святе є в світі — кров людей хоробрих. Одні живуть могили — Вірних Батьківщині».

Ми до останнього сподівалися, що ти живий. У серцях рідних і друзів ти назавжди лишився добрим, усміхненим, щасливим. Вічна тобі пам’ять. Герої не вмирають!

СЛАВА ГЕРОЮ!!!


Батьки, сестра, дружина, друзі



Вечна будет о тебе слеза матери, грусть девушки, одиночество брата, скорбь бабушки и дедушки, тоска друзей...

Юрий Валерьевич ГЛУХОВ

12.10.1993-05.09.2014 р.р.


Сердце погасло, будто зарница,

Боль не притушат года,

Образ твой вечно будет храниться

В памяти нашей всегда.

Ты жизнь свою прожил достойно,

Оставив память нам навек.

В безмолвном мире спи спокойно,

Любимый нами человек.

ГЕРОЮ УКРАИНЫ — СЛАВА!!!


Мама, брат, дедушка, бабушка, девушка, друзья



Міська рада, районна рада, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють глибокі співчуття родині загиблого військового — старшого солдата за контрактом, навідника-оператора механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону 30 ОМБр — Юрія Валерійовича ГЛУХОВА, який загинув у боях на Сході України.



Пам’яті колеги

8 вересня з глибоким сумом і душевним болем сприйняли ми звістку про смерть директора ТОВ «Чарівниця», який віддав роботі 70 років, — Юхима Вольфовича ШТЕЙНБЕРГА


Відійшла за обрій життя проста, доброзичлива людина, учасник бойових дій ВВВ, Заслужений працівник сфери послуг України, почесний громадянин міста, нагороджений орденом «Звягель». У сфері послуг працював із 1944 року. Юхим Вольфович був шанованою людиною в колективі і серед людей як міста, так і району. Колектив ТОВ «Чарівниця» висловлює глибокі співчуття дружині, дітям, онукам, правнукам, усім рідним та близьким у непоправному горі. Нехай Господь дає вам сили перенести важке родинне горе.



12 вересня — 9 днів, як пішов з життя батько та дідусь — Павло В’ячеславович МАШЕВСЬКИЙ


Багато років відшумить ще, тату, багато вод прийде і відійде. Та лише ти не зайдеш в рідну хату, з тобою не зустрінемось ніде. Та світла пам’ять буде вічно жити з нами, тебе ми пам’ятатимем завжди. Нехай твій спокій не тривожать весни з солов’ями, і над твоїм покоєм завжди цвітуть сади.


Сумуючі діти та онуки



Міська рада, районна рада, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють глибокі співчуття родині загиблого військового — майора, начальника служби радіаційного, хімічного, біологічного захисту — начальника служби екологічної безпеки 30 ОМБр 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України — Миколи Володимировича ЛІСОВСЬКОГО, який загинув у боях на Сході України.



Міська рада, районна рада, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють глибокі співчуття родині загиблого військового — лейтенанта за призовом, командира механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону 30 ОМБр — Олександра Григоровича МАРЧУКА, який загинув у боях на Сході України.



17 сентября — год, как нет с нами дорогого, любимого, родного нам человека — Людмилы Павловны ДУБАС

24.06.1944-17.09.2013 г.г.


Сердце погасло, будто звёзды, боль не погасят года. Твой образ будет вечно храниться в памяти нашей. Ты жизнь прожила свою достойно, оставив память на века, в безмолвном мире спи спокойной, любимый нами человек!


Скорбящие муж, сын, дочь,внуки и правнучка



15 вересня — два роки світлої пам’яті Григорія Карповича ПЕТРИШИНА

14.11.1936-15.09.2012 р.р.


Минає час, а на душі і в серці — біль і печаль. Важко і самотньо жити без тебе і порожньо в хаті. Знаємо, що недочекаємося тебе з дороги, з якої нема вороття. Ти був добрим і вірним сім’янином, в нашій пам’яті ти будеш вічно, адже таких не забувають, а пам’ятають. Вічний спокій твоїй душі і Царство Небесне. Хто знав, — згадайте і пом’яніть.


Сумуючі дружина Надія, діти, онуки



11 сентября — 40 дней светлой памяти дорогого мне человека — Петра Павловича КАТЮХИ


Светлая и вечная память о тебе — навсегда в наших сердцах. Как мне тебя, мой милый, не хватает… И лишь молитва мне в печали помогает.


Скорбящая жена и сё семья



15 вересня минає 1 рік, як трагічно загинув дорогий син, брат, люблячий батько дітей та рідних — Андрій Степанович ВЛАСЮК з с.Олександрівка


Пішов від нас ти дуже рано, залишилась на серці глибока рана. Царство тобі Небесне і вічний спокій, дорогий наш.


Вічно сумуючі мама, діти, брат з сім’єю, всі рідні



Неправда, батьки не помирають, вони тільки поруч бути перестають...


11 вересня минуло 40 днів, як перестало битися серце дорогої нам людини — Надії Миколаївни СОБЧЕНКО

12.07.1928-03.08.2014 р.р.


Спасибі Богу, що ти була з нами. Ти і зараз серед нас: в снах, в пам’яті, в думках… Таких, як Ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Тобі Небесне і вічний спокій, наша рідненька.


Вічно сумуючі діти, внуки, правнуки



Міська рада, районна рада, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють глибокі співчуття родині загиблого військового — старшого сержанта, спеціаліста служби захисту інформації 30 ОМБр — Олександра Михайловича ГОРДІЙЧУКА, який загинув у боях на Сході України.



Міська рада, районна рада, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють глибокі співчуття родині загиблого військового — капітана за призовом, заступника командира танкової роти з озброєння танкового батальйону 30 ОМБр — Валерія Вікторовича ЮРЧЕНКА, який загинув у боях на Сході України.


 

Міська рада та виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття родині Штейнбергів — Зінаїді Йосипівні, її синам — Йосипу та Михайлу і доньці Ірині — з приводу важкого горя — смерті чоловіка, батька, почесного громадянина міста, лауреата ордена «Звягель», директора ТОВ «Чарівниця» — Юхима Вольфовича ШТЕЙНБЕРГА