Поминання 38/2014

Поминання 38/2014











































16 вересня виповнилось 40 днів з дня загибелі Дениса Олександровича БОЧАРОВА, відважного командира 7 роти 30 ОМБр, який героїчно загинув у зоні АТО, захищаючи рідну Українську землю.


Нема слів, щоб передати сум і біль втрати рідної людини — люблячого батька, чоловіка, зятя.Вічна йому пам’ять та людська шана.

Слава герою!


Донька, дружина, рідні та близькі



19 вересня — 40 днів, як немає з нами рідної, дорогої людини — Євгена Олексійовича СУМАРЄВА

04.08.1931-11.08.2014 р.р.


Багато років відшумить ще, тату, багато вод прийде і відійде. Та лише ти не зайдеш в рідну хату, з тобою не зустрінемось ніде. Та світла пам’ять буде вічно жити з нами, тебе ми пам’ятатимем завжди. Нехай твій спокій не тривожать весни з солов’ями, і над твоїм покоєм завжди цвітут сади. Спи спокійно, рідний.


Вічно сумуючі діти, внуки, правнуки і всі рідні



23 сентября — 40 дней, как нет с нами дорогого, любимого, родного нам человека — Галины Васильевны ЗАПОЛЬСКОЙ

14.04.1934-16.08.2014 р.р.


Где сил душевных отыскать, чтоб пережить такое горе, и 40 дней сердца болят, навеки боль в них поселилась... Царствие тебе небесное.


Скорбящие сыновья, дочь, невестки, внуки



24 вересня — 7 років, як пішов з життя Олександр Іванович ГОЛОВАНЧУК


Любимо тебе і в пам’яті нашій — ти завжди живий, у серцях людей залишивши слід. Вічного тобі життя в Царстві Небесному, спокою твоїй душі та світлої пам’яті від людей.


Вічно сумуючі мама, брати, рідні та друзі



17 вересня минуло 40 днів, як пішов з життя Михайло Юхимович КОВАЛЬЧУК


Багато років відшумить ще, тату, багато вод прийде і відійде, та лише ти не зайдеш в рідну хату, з тобою не зустрінемось ніде. Та світла пам’ять буде вічно з нами, тебе ми пам’ятатимем завжди. Нехай твій спокій не тривожать весни з солов’ями і на твоїй могилі завжди цвітуть квіти.


Вічно сумуючі дружина, сини, брат, невістки, онуки



19 вересня минає 40 днів, як пішла з життя Валентина Василівна ГОРДІЙЧУК


Час ніколи не загоїть біль у наших серцях. Кожен день ти з нами. Царство тобі Небесне і вічний спокій. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте. Любимо, пам’ятаємо, сумуємо.


Чоловік, син, онук і всі рідні



20 сентября — 40 дней, как погиб мой сын — Александр Валентинович ГРЕБЕНЮК из села Карпиловка


Ты ушёл из жизни слишком рано. Не простившись ни с кем, не сказал всем «прощай», скрылся ты в темноте, лишь оставив печаль. Сжигает боль, болит душа, от горя капает слеза. Никто не мог тебя спасти. Глубокая на сердце рана, пока мы живы, — жив и ты. Царство Небесное. Вечный покой твоей душе.


Мама



Шкода, що твоє життя було таким коротким, але вічною буде пам’ять про тебе...


21 вересня — 40 днів, як перестало битися серце дорогого чоловіка, люблячого батька — Олександра Петровича СЕМЕНЮКА з села Пилиповичі


Горбок землі мовчить, як все довкола, і огортає душу тихий жаль, що не побачимо ніколи ні твою душу, ні твою печаль. Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Царство небесне твоїй добрій душі.


Сумуючі мама, дружина, донька та всі рідні



Міська та районна ради, райдержадміністрація, працівники виконавчих органів міської ради висловлюють співчуття у непоправному горі — родині, близьким, рідним борця за свободу та незалежність української держави, загиблого у зоні АТО майора — Сергія Миколайовича ГОРДІЄНКА, начальника розвідки відділення артилерії 30 ОМБр 8 армійського корпусу.

Вічна пам’ять і слава герою України!



Колектив підстанції ЕМД екстреної медичної допомоги глибоко сумує з приводу передчасної смерті колишнього фельдшера — Ксенії Володимирівни ГОПАНЧУК


та висловлює співчуття рідним та близьким покійної.