Вітання 38/2014

Вітання 38/2014







































17 вересня вітаємо з першим Днем народження Сашу ЛЕГЕНЬКОГО


Народилося хлоп’ятко, наче сонце, янголятко. Хай усмішкою втішає і щасливим він зростає. Подарунків йому від долі і в житті всього доволі, щоб пишались ним усі і в родині, і в сім’ї.


Твої люблячі бабуся Валя і дідусь Борис



19 вересня святкує 55-річний ювілей чудова людина і педагог — Наталія Іванівна НЕЧАЄВА


Всією групою ми бажаємо Вам: в душі хай буде тільки спокій! За працю всю, усе знання і вміння, за серце небайдуже, доброту — подяка щира від людей, від друзів і дітей.


З повагою батьки і діти вашої групи ДНЗ №6



17 вересня святкувала ювілей дорога матуся, прекрасна бабуся, чудова колега — Віра Максимівна ПАВЛІЙЧУК із села Єлізавет


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичим в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від людей, а ласка — від Бога.


З повагою колектив магазину «Центрум»



16 вересня відзначила ювілей Анастасія Йосипівна ЛАВРЕНЧУК


Є ювілеї досить різні, та є одна з найкращих дат, коли вітає вся родина, бо Вам, рідненька, 70. Хай гріє Вас любов свята, людськая доброта і шана, за гарно прожите життя, вам літа многая бажаєм.


З повагою сини Юрій, Роман, невістка Світлана, онуки Наталія, Юлія, Володимир



Чудової погожої осінньої днини, 17 вересня, відсвяткувала День народження чарівна жінка, мила дружина, ніжна мама та любляча бабуся, а ще — лікар від Бога — Галина Павлівна ШЕВЧУК


Ваш День народження — не тільки ваше свято, радіють ваші рідні й друзі теж. Хай Бог пошле іще років багато, здоров’я, щастя, радості без меж! Нехай добром наповнюється хата, достатком, щирістю і сонячним теплом. Хай буде вірних друзів в ній багато, прихильна доля огорта крилом. А весни будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося, і добре серце не підкориться рокам.


Сім’я Усенків


 

20 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні фармацевтичні працівники Новоград-Волинщини! Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Хочеться особливо відзначити благородну діяльність тих фармацевтів, які разом із медиками і волонтерами взимку допомагали учасникам Майдану, і наразі продовжують берегти життя захисників Батьківщини, учасників АТО.

Нехай результати вашої щоденної професійної праці додають вам впевненості у власних силах та наснаги! Бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров’я, миру, злагоди, достатку та благополуччя.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

21 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ


Шановні працівники лісового господарства Новоград-Волинського краю! Прийміть теплі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Неповторна краса лісів є одним із найдорожчих скарбів звягельської землі.

Від усього серця бажаємо працівникам лісової галузі невичерпної енергії, мудрості, терпіння, нових успіхів у праці, добра та достатку. Миру та благополуччя вашим родинам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

22 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ


Дорогі земляки! Ветерани Другої світової війни, учасники підпільно-партизанського руху! Щиросердечно вітаємо вас із Днем партизанської слави!

У воєнні роки на боротьбу з німецько-фашистськими загарбниками піднявся увесь український народ. Партизани і підпільники героїчно боролися в тилу ворога, наближаючи Велику Перемогу.

Зичимо вам міцного здоров’я, довголіття, душевного тепла, родинного благополуччя, бадьорості духу та мирного неба над головою!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Віктора Альбертовича УСАРОВА — 19.09.1958 р.н.

Сергія Івановича ОСИПОВА — 21.09.1961 р.н.

Ярослава Романовича ШПІРА — 23.09.1957 р.н.

Юрія Олександровича МАКЄЄВА — 23.09.1961 р.н.

Володимира Миколайовича ЧЕРНЯШУКА — 24.09.1963 р.н.

Галину Григорівну МУЛЯВКО — 25.09.1959 р.н.

Камілію Марківну ТЕРТУС — 20.09.1926 р.н.

Василя Івановича ЯЧИНА — 22.09.1922 р.н.

Василя Яковича СЕМЧУКА — 22.09.1927 р.н.

Ганну Григорівну ОПАНАСЮК — 22.09.1961 р.н.

Валентину Денисівну ВЛАСЕНКО — 23.09.1946 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни