У наймолодшого — перше місце

У наймолодшого — перше місце

Десятирічний Олексій Плісак (вагова категорія 30 кг), провівши три поєдинки, став переможцем всеукраїнського турніру з боксу, що проходив на Вінниччині, у місті Іллінці. Загалом же спортсмени з Новограда-Волинського — вихованці клубу «Євробокс», ФСТ «Спартак» і міської ДЮСШ — здобули на цих змаганнях 6 перших місць, 3 — других і 4 — третіх. Команда з Новоград-Волинського району, сформована з вихованців районної ДЮСШ, які тренуються в селі Сусли (тренер Олександр Нагорнюк), завоювала 2 перших місця, одне — друге і одне — третє.
Гостем турніру став чемпіон світу з боксу (за версією WBO) у ваговій категорії 69,9 кг Сергій Дзиндзирук. А учасники, яких налічувалося аж 280, представляли 15 областей України. Тож, конкуренція точилася не на жарт.
«Відзначу високий спортивний та організаційний рівень турніру. Водночас і наші спортсмени продемонстрували свої кращі якості. Вадим Голуб (1998 року народження, категорія 63 кг), здобувши дострокову перемогу у фінальному поєдинку, виконав І дорослий розряд. Також перемогою нокаутом завершив фінальний бій Артур Михнюк (2001 р. н., категорія 36 кг)», — розповів «Звягелю» президент міської федерації боксу Леонід Плісак.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА