Звягельська молодь не злякалася крижаної води, аби допомогти землякам-військовим

Звягельська молодь не злякалася крижаної води, аби допомогти землякам-військовим

\"ЗвягельськаБлизько сімдесяти спортсменів різного віку — представники клубу кіокушин-карате, що діє в Новограді-Волинському, — стали учасниками популярної нині в Україні і світі кампанії під назвою «Ice Bucket Challenge», метою якої є збір благодійних коштів. Сенс акції полягає в обливанні себе відром крижаної води і внесенням пожертвувань у доброчинний фонд. При цьому учасник закликає зробити це ж саме ще кількох осіб, які в разі відмови мають сплатити до благодійного фонду дещо більшу суму.
Ініціатор акції, президент обласної федерації кіокушин-карате Олександр Гордієнко, розповів, що серед вихованців клубу є чимало військових розвідувальної роти 30-ї ОМБр та розвідувального батальйону, які наразі беруть участь у бойових діях на Сході України. Тож, зібрані кошти (а це 1500 гривень і сума продовжує збільшуватись) будуть спрямовані на підтримку звягельських військовослужбовців.
Користуючись нагодою, Олександр Гордієнко закликав небайдужих новоград-волинців приєднуватись до акції, а також поповнювати лави клубу кіокушин-карате (тренування відбуваються у Будинку офіцерів та ЗОШ №3). Відзначимо також, що «Ice Bucket Challenge» нині набув шаленої популярності у світі. Зокрема, у країнах Європи стали обливатися імпровізованою кров’ю на знак протесту проти війни в Україні.
Олег БРЮХАНОВ