Хроніка 39/2014

«БОЖЕ, КАК ХОЧЕТСЯ ЖИТЬ!..»
Ледве не щовечора, десь після 21 години, у самісінькому центрі міста молодь збирається на галасливу «автотусовку». Про це «Звягелю» розповіли, зателефонувавши до редакції. Чоловік, котрий не представився, тим не менше, порушив актуальну проблему: у той час, коли внаслідок бойових дій на сході країни Звягельський край втратив уже не один десяток своїх синів, ті, хто залишився вдома, не завжди усвідомлюють, якою ціною дається наш мир.
Небайдужий звягельчанин слушно зауважив, що навіть декілька літрів пального, зекономлених власниками «крутих» авто, могли хоча б чимось допомогти військовим. У той час, коли чимало українців заради армії жертвують ледь не останньою гривнею. Натомість отримують під вікнами гучне: «Боже, как хочется жить!..»
НЕ ВИСТАЧАЄ ПЕНСІЇ — ЇДЯТЬ ГОЛУБІВ?
Ця історія насправді мала місце у Новограді-Волинському, хоча з етичних міркувань не будемо називати навіть мікрорайону, в якому вона трапилася.
Жителі цього мікрорайону неодноразово ставали свідками, як пенсіонерка, приманюючи голубів крихтами хліба до розчиненого вікна, потім спритно хапала необачну пташку за шию.
Звісно, можна припустити, що жінка у такий спосіб ловить птахів, прагнучи їх нагодувати, прихистити від негоди, а згодом відпустити на волю. Але щось підказує, що насправді — все навпаки. І той, хто спокусився на хлібні крихти на підвіконні, незабаром сам стає обідом…
Власна інформація