«Затарився» на 2 тисячі, ще й золота «назнімав». І це — за годину!

Спочатку до чергового міліції зателефонували з магазину у Великій Деражні. Повідомили, що 22 вересня, о 16:10, невідомий чоловік, погрожуючи ножем, викрав у них продукти харчування, цигарки і горілку — на суму дві тисячі гривень, і зник на автівці.
Інший злочин стався невдовзі — о 17-й, біля автобусної зупинки у с.Повчино. Водій на автівці зеленого кольору запропонував жінці підвезти її до Корця. Через декілька кілометрів чоловік зупинився і, погрожуючи ножем, заволодів золотими прикрасами пасажирки.
О 20:50 зі схожим повідомленням зателефонувала громадянка Корецького району. Як виявилося, вона теж стала жертвою любителя золотих прикрас. Жінка повідомила, що о 16-й годині, біля зупинки у с.Велика Деражня, вона сіла у машину водія, котрий погодився її підвезти. Пізніше, у результаті погроз, вона теж залишилася без золота.
Працівники карного розшуку, спільно з ДАІ, встановили особу злодія. Ним виявився раніше судимий мешканець Новоград-Волинського району. У скоєнні злочинів чоловік зізнався. Крадені речі були повернуті власникам, а кухонний ніж, яким крадій лякав людей, вилучений.
Підготувала Юлія КЛИМЧУК