Вітання 39/2014

Вітання 39/2014











































У цю чудову осінню пору року, 26 вересня, зустрічає свій ювілей Тетяна Іванівна КОЗАЧУК


Кружляє листя у танку осіннім, дерева, наче в полум’ї горять. В цей день зібрались Ваші друзі й рідні із Вашим святом щиро привітать. Бажаємо Вам, щоб доля дарувала в осіннім сонці весняне тепло, щоб Ваша молода душа співала, а для печалі місця не було. Хай серце Ваше завжди щедрим буде і широко відкритим для людей, хай молодеча сила сповнить груди, додасть наснаги і нових ідей. Бажаємо Вам, щоб кожне починання було успішно втілене в життя, нехай людська повага і визнання крокують поруч з Вами в майбуття. Любові Вам і злагоди в родині, не знати горя, смутку і біди, хай прибуває щедро Вам щоднини із сонця й вітру, із роси й води.


Колектив ТОВ «Міськкомунсервіс»



25 сентября праздновал 30-летний юбилей Сергей Леонидович ФЕСЬКОВ


Пусть этот день запомнится надолго, запомнятся те тёплые слова: большого счастья, крепкого здоровья желаем мы на долгие года. Чтоб в душу холод не забрался, чтоб места не было беде, и чтоб никто не догадался, который год идёт тебе.


С любовью мама, жена, дочь, сын



27 вересня святкує ювілей найдорожча людина на світі, гарний господар, турботливий батько і дідусь — Василь Олександрович ВАСИЛЮК


Здоров’я, щастя зичим не на рік, на все життя його бажаєм щиро. Щоб радісним і довгим був твій вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром. Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і добра, прийми вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день.


З любов’ю і повагою дружина, дочки, син, онуки і вся рідня



27 сентября поздравляем с юбилеем Нину Николаевну Лукьянчук из села Чижовка


Мамочка наша родная, любимая, бабушка славная, незаменимая. С юбилеем тебя поздравляем, всяческих благ в твоей жизни желаем. Чтобы ты никогда не болела, чтобы ты никогда не старела, чтобы вечно была молодой, весёлой, доброй и нежной такой!


Дочь, зять, муж



ПОДЯКА


Щиро дякую середній школі №7 на чолі з Віктором Івановичем Овдіюком, нашим родичам, близьким та друзям, усім, хто допоміг матеріально та морально під час лікування пораненого в АТО Миколи Вікторовича БАРАНОВСЬКОГО.


З повагою дружина


 

Шановні працівники, пенсіонери та ветерани заводу сільгоспмашин!


Щиро і сердечно вітаємо з професійним святом — Днем машинобудівника!

Бажаємо всім міцного здоров’я, сімейного щастя, родинного затишку, добра, миру, гарного настрою, в домівках — світла та злагоди, в службових справах — принциповості та наснаги, добрих надбань, подальших успіхів у житті та праці.


Наглядова Рада, адміністрація, профком та рада ветеранів ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш»


 

28 вересня — День машинобудівника


Шановні працівники машинобудівного комплексу Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо вас із професійним святом, яке традиційно відзначається у останню неділю вересня.

Завдяки вашим трудовим досягненням, машинобудування завжди було і залишається важливою складовою промисловості міста і району. Вашу продукцію знають та цінують далеко за їх межами. Ваші професіоналізм та наполегливість забезпечують зміцнення позиції України на світових ринках.

Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, терпіння і наполегливість у підвищенні якості продукції. Добробуту, благополуччя, успіхів у праці, впевненості у завтрашньому дні вам і вашим родинам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

30 вересня — Всеукраїнський День бібліотек


Шановні бібліотечні працівники Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Ваша відповідальна справа — надзвичайно важлива для нашого суспільства. У цей день бажаємо вам міцного здоров’я, достатку, родинного тепла, дружнього взаєморозуміння, натхнення та плідних звершень.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

1 жовтня — День людей похилого віку, День ветерана


1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує всенародну повагу до найстарших представників громади, які є носіями кращих трудових традицій та наших духовних скарбів.

Шановні наші батьки, дорогі ветерани, ваш життєвий досвід, невичерпна енергія, знання, уміння, мудрість та активна громадська позиція повинні стати взірцем для сучасної молоді. Земний уклін вам за самопожертву і мужність, військову і трудову звитягу, за те, що охоче передаєте свій безцінний досвід молодому поколінню.

Зичимо вам міцного здоров’я, душевної рівноваги, бадьорості духу, сил і наснаги, поваги та підтримки ваших близьких.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Надію Іванівну ДОБРОВОЛЬСЬКУ — 27.09.1923 р.н.

Марію Іванівну КРАВЕЦЬ — 28.09.1929 р.н.

Віктора Івановича ЄГОРОВА — 28.09.1955 р.н.

Івана Івановича МІЛЯ — 01.10.1939 р.н.

Ганну Дмитрівну ЗИМОВЕЦЬ —02.10.1920 р.н.

Івана Олександровича РАДЧУКА — 28.09.1967 р.н.

Віктора Романовича ДОЛНЕРА — 30.09.1950 р.н.

Євгенія Гервасовича РИБАКА — 01.10.1939 р.н.

Володимира Дмитровича КРАВЧЕНКА — 01.10.1967 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни