Підтримали поранених військових

Підтримали поранених військових

17 вересня, за ініціативи волонтерської групи «Допоможемо всі разом», студенти вищого професійного училища, промислово-економічного технікуму та економіко-гуманітарного коледжу відвідали військовослужбовців, котрі перебувають на лікуванні в міськрайонному територіально-медичному об’єднанні.
У цей день військові отримали продуктові набори та соки, передані від студентів закладів. А ще — учні вищого професійного училища вручили листи нашим захисникам, до яких були прикріплені дерев’яні медальйони, спеціально виготовлені майбутніми столярами навчального закладу, а студенти економіко-гуманітарного коледжу подарували виконання пісень під гітару, які підняли настрій воїнам, вони знаходяться далеко від своїх домівок. Враховуючи стан здоров’я військових, спілкування відбувалося лише на позитиві, без зайвих запитань, аби не тривожити психіку, — хлопцям бажали здоров’я, піднімали настрій гумором, дівочими посмішками.
Волонтерська група «Допоможемо всі разом» дякує усім студентам-волонтерам, які долучилися до акції і підтримали наших захисників своєю увагою та добрим словом.
Сьогодні волонтерська діяльність робить вагомий внесок в українське суспільство. Нехай своєю маленькою участю, але кожен із учасників проявив патріотизм і долучився до виздоровлення наших бійців — захисників цілісності і незалежності України.
За дорученням волонтерської групи, директор МЦСССДМ Наталія БОРИС