Литвин має найбільшу підтримку у Новограді-Волинському (Баранівці, Червоноармійську, Ємільчиному)

Литвин має найбільшу підтримку у Новограді-Волинському (Баранівці, Червоноармійську, Ємільчиному)

Останні соціологічні дослідження показують, що Володимир Литвин залишається найпопулярнішим політиком у Новограді-Волинському (Баранівці, Червоноармійську, Ємільчиному), та саме його мешканці району хочуть і в подальшому бачити своїм представником у Верховній Раді.
\"Литвин
Київський міжнародний інститут соціології у липні цього року провів дослідження, яке показало, що Володимиру Литвину довіряють більше, ніж третина всіх виборців нашого виборчого округу (39%). При цьому рівень довіри до інших політиків не перевищує 5%.
При питанні «За якого мажоритарного кандидата в народні депутати Ви віддали би свій голос на наступних парламентських виборах?» — 77,1% опитаних із тих, хто готовий прийти на виборчу дільницю, вказали на Володимира Литвина. Найближчий переслідувач (в опитуванні були представлені на вибір учасники виборів 2012 року) — Віталій Француз, був підтриманий 10,2% мешканців округу.
Не дивно, що саме Володимир Литвин є лідером громадської думки. Так, це єдиний політик, який реально продовжив працювати в Новограді-Волинському (Баранівці, Червоноармійську, Ємільчиному) та в окрузі загалом після виборів 2012 року. В першу чергу, це доводить рівень впізнавання В.Литвина. Так, соціологічне дослідження показало, що діючого народного депутата знають 91,2% мешканців округу. Впізнаваність інших кандидатів не перевищує 41%, тобто, більшість опитаних просто не чули про цих людей.
При запитанні «На Вашу думку, якими рисами, в першу чергу, повинен володіти народний депутат від Вашого округу?» більшість опитаних відмітила три основні якості:

  1. «Сильна особистість, здатна приймати самостійні рішення».

  2. «Відповідальність за свої обіцянки, дотримання принципу «сказано-зроблено» / здатність тримати слово».

  3. «Патріотизм, відстоювання національних інтересів України».


Таким чином, саме ці якості асоціюються у більшості опитаних з Володимиром Литвином. Саме таким мешканці нашого округу бачать свого представника у Верховній Раді — людину діла, яка вже не один раз показала свою готовність допомагати звичайним людям, та бажання відповідально відстоювати їхні інтереси.
Відповідно до даних соціологічного дослідження, цілком логічно можемо констатувати, що найбільшою популярністю, авторитетом та повагою користується той політик, який реально працює на окрузі. Такий висновок ще раз підтверджує проведене соціологічне дослідження, яке показало, що рейтинг Володимира Литвина за останні два роки зріс на 10,6% — з 66,5% до 77,1%.