Перевір себе у списках виборців!

26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. Кожний виборець, який внесений до бази даних Державного реєстру виборців, повинен до 15 жовтня включно отримати запрошення на вибори. Якщо ви не отримали запрошення на вибори або виявили неточності в персональних даних, то зверніться на виборчу дільницю або безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців міської ради з метою уточнення своїх персональних даних. Особливо це стосується осіб, яким виповнилось 18 років від дня останніх виборів і які голосуватимуть вперше, осіб, які отримали громадянство України, виборців, які змінили прізвище, а також тих, хто не виявив себе у списках виборців на минулих виборах. Всі зміни до списків виборців можна внести до 20 жовтня включно.
Новинкою на цих виборах є те, що надано можливість проголосувати особам, які не мають зареєстрованого місця проживання, а також виборцям, які зареєстровані за межами нашого міста, але з різних причин перебувають у нас і мають бажання взяти участь у голосуванні. Для цього таким особам потрібно звернутись до відділу Реєстру виборців. При собі мати паспорт громадянина України та підтверджуючий документ, який дає змогу визначити виборчу адресу.
Відділ ведення Державного реєстру виборців міської ради знаходиться за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №18, 14 (1 поверх), телефони: 3-50-32, 5-34-95.
Відділ до дня виборів працює щоденно, з 8 до 17 години в робочі дні, і з 9 до 16 години у вихідні, перерва на обід — з 12 до 13 години.
Т.СОКОЛЮК, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців міської ради