65-й виборчий округ лідирує за кількістю «чорного» піару проти одного кандидата

За даними Комітету виборців України, 65-й виборчий округ є переможцем у рейтингу використання «чорного» піару проти одного кандидата. В цьому окрузі основним претендентом на перемогу вважається Володимир Литвин, який перемагав на своїй малій батьківщині вже не раз. Після закінчення реєстрації кандидатів стало зрозуміло, що серйозних опонентів ні провладні, ні опозиційні сили не висунули. Тож протиставити Володимиру Литвину тут було нікого.
На жаль, інші кандидати не змогли змагатися з головним претендентом на мандат своїми програмами чи пропозиціями для виборців. Саме тому в хід пішов «чорний» піар, який зазвичай є засобом для зниження рейтингу більш сильних опонентів.
Комітет виборців України, досліджуючи ситуацію в окрузі, вважає, що кількість піарматеріалів проти Володимира Литвина є максимальною як для одного кандидата. У той же час таких матеріалів проти інших кандидатів немає взагалі.
На думку КВУ, брудні технології в цьому випадку не можуть суттєво вплинути на результати голосування, але, звертаючись до суб’єктів виборчого процесу, просить використовувати змагання програм, ідей чи особистостей, а не бруду.
Житомирська філія Комітету виборців України