Передвиборні перегони: цвіт нації і майбутнє України — знову в моді

Передвиборні перегони: цвіт нації і майбутнє України — знову в моді

Листопад 2013 року. Розпочалася нова ера становлення України, і почалась вона з розгону студентів 30 листопада. Їх бив «Беркут», над ними знущалися озвірілі люди у формі. Саме сьогодні варто згадати про ті криваві події, адже в душі поселився страшенний розриваючий біль від того, що політики досі не зробили висновку зі страшного уроку і намагаються ввести Україну в котрий раз в оману. Невже знову гра у вибори затьмарила людський розум, і ми не чуємо, що нас використовують? Кандидати тягнуть ковдру кожен на себе, вони не соромляться обливати опонентів брудом, хоча самі у цьому бруді живуть. Хочеться нагадати всім кандидатам у народні депутати, що це не вони розпочинали визвольний рух України від заскорузлої корупції, а сьогодні від російського окупанта. Першими на передову у цій боротьбі стали студенти — цвіт нашої нації і надія на прекрасне майбутнє. Сьогодні багато з кандидатів закликають молодь голосувати за них, проте чи опікувалися вони молоддю ще рік-два тому? Із впевненістю можу сказати, що більшість із кандидатів це питання навіть не піднімали.
«Я можу наводити багато прикладів і багато фактів про участь Володимира Литвина, як головного організатора і учасника молодіжних подій у нашому центрі. Жодного іншого кандидата в нас за ці два роки я не бачила і допомоги в організації чи просто підтримки, на жаль, не було. Завдяки тому, що Володимир Михайлович Литвин зміг спрямувати на округ субвенції, в Новограді-Волинському з’явився Молодіжний центр. Сьогодні цю, ще зовсім недавно занедбану і, здавалося б, нікому не потрібну будівлю, відвідує сотні молодих людей. Завдяки капітальному ремонту, в Молодіжному центрі з’явилися кав’ярня, де відсутній алкоголь, дитячий розважальний центр «Нєпосєда», відділення боксу, фітнес-зал, книгарня, відділення кіокушин-кан карате, творча майстерня. Родзинкою став конференц-зал, де відбуваються урочисті події і проводяться міжнародні зустрічі і конференції. Можу з впевненістю сказати, що будівля отримала нове життя, яке сьогодні бурлить і радує всіх відвідувачів», — розповідає директор центру Наталія Ящук.
День молоді, феєричний Студентський бал, щорічні гранти для найталановитіших — це стало можливим, завдяки кандидату в депутати, якого всі охочі сьогодні обливають брудом.
Володимир Литвин став для молоді Полісся надією і підтримкою в той час, як всім іншим майбутнє нації не боліло і не цікавило. Це сьогодні всі в один голос згадали про розумну і сильну молодь України, закликають голосувати за свою кандидатуру. А що натомість? Вибори пройдуть, життя продовжиться, час мине, і знову питання допомоги молоді буде забуте тими, хто не зміг стати лідером виборчих перегонів. Це ж не вперше. Ми це вже проходили: активізація під час виборів, а потім — глибока і довга тиша, ніби всі впали в кому, з якої вийдуть напередодні наступних виборів. І лише один із кандидатів візьметься виконувати обіцянки, далі буде займатися питаннями молодіжного будівництва, реалізовувати у життя проекти, спрямовані на підтримку молоді України. Саме Володимир Литвин знає, як знайти правильні і переконливі аргументи для того, щоб державні мужі побачили реальну потребу в підтримці молодих та ініціативних людей.
Ліля КОПАЧ