Коротко...

ЗА РІШЕННЯМ СУДУ ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ЗАРЕЄСТРУВАЛА ЩЕ ОДНОГО КАНДИДАТА ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №65
Відповідна постанова №1564 від 8 жовтня 2014 року опублікована на сайті ЦВК.
Подаємо основні відомості про кандидата: КАРМАЗІН Олександр Васильович — народився 28 серпня 1971 року в с.Кропивня Новоград-Волинського району Житомирської області. Громадянин України. Протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта загальна середня, фізична особа — підприємець, безпартійний. Проживає в м.Новоград-Волинський Житомирської області. Судимість відсутня. Самовисування.
Отже, тепер по округу №65, що включає місто Новоград-Волинський, Баранівський, Ємільчинський, Червоноармійський та Новоград-Волинський райони, налічується 11 кандидатів у депутати на позачергові вибори до Верховної Ради України, що відбудуться 26 жовтня.
У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ РОЗПОЧНЕТЬСЯ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН
На виконання чинного законодавства України прийнято розпорядження міського голови від 14.10.14 р. №227(о) «Про початок опалювального сезону 2014-2015 років», у відповідності до якого розпочнеться опалення приміщень міськрайТМО, об’єктів соціальної сфери, житлового фонду міста з 8.00, 18 жовтня 2014 року. Також при цьому наголошено, що в разі зміни температури навколишнього середовища (три доби із середньодобовою температурою нижче +8°С), комунальне підприємство «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» має передбачити регулювання подачі теплового носія.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради