Вітання 43/2014

Вітання 43/2014















































26 октября празднует юбилей Анна Павловна ГАРБАРЧУК


Сестричка, опять наступил юбилей. Пусть возраст — серьёзный, но ты не жалей. Ведь дети и внуки — все рядом сейчас, и только слезинка у краешка глаз. Слезинка — от счастья, что жизнь — удалась. Сестричка, я это скажу много раз: «Ты — лучшая женщина, бабушка, мать — желаем и дальше радовать нас».


Семья Миньковских



26 жовтня — 65 років Ганні Павлівні ГАРБАРЧУК


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, — ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба! З Днем народження!


Доця, син, зять, невістка, онучки Юля, Аня, Лєрочка



26 жовтня — 16 Крістіні ТИМОЩУК!!!


Усе найкраще, що є в світі, належить, донечко, тобі: пісні, усмішки, сонце, квіти й безмежна радість у житті. У всьому успіхів багато, безцінних почуттів, тепла! Хай кожен день буде, як свято, й чарує всіх твоя краса.


Мама, бабуся, дідусь, хрещені



24 жовтня святкує ювілей дорога матуся — Любов Василівна ІГНАТЮК


Хай серце зігрівається любов’ю, хай радує веселий добрий світ — натхнення, щастя, спокою, здоров’я, добробуту, кохання, довгих літ.


З любов’ю дочка, зять, онук Андрій



26 та 28 жовтня вітаємо з Днем народження Ірину Сергіївну СУРІКОВУ та її сина — Максима Петровича


Щастя, радості, добра, здоров’я, успіхів, тепла. Благополуччя та достатку, щоб справи всі були в порядку. Хай усміхається життя, хай буде світлим майбуття.


З повагою куми та невістка Лєна



28 жовтня святкує ювілей чуйна матуся, люба бабуся — Тамара Олексіївна ДОВГАЛЮК


Матусе наша, голубко весела, єдина, найкраща на світі, кохана людина! Ми любимо Вас дуже і щиро вітаємо, найкращі бажання в цей день посилаємо. Низько вклоняємося, просимо долі, щоб щастя послала й здоров’я доволі! Хай Бог береже Вас ще років багато! Хай повниться радістю мамина хата!


З любов’ю сини, невістки та онуки



1 листопада святкує чудовий ювілей Неля Василівна СИЧ із села Кожушки


Щиро вітаємо тебе, наша ріднесенька, з такою важливою і гарною датою. Минають роки, а твоя душа залишається такою ж молодою, руки — невтомними і працьовитими, а серце — сповненим доброти і любові. Дякуємо тобі, наше сонечко, за твою поміч, турботу, доброту, материнську любов і ніжність! Спасибі, що ти у нас є! В цей день ми просимо Бога, щоб дарував тобі щасливі і довгі літа, щоб гарна вдача була твоєю вірною подругою, а життя дарувало побільше радісних і світлих подій. О Боже, ти живеш над нами, Тебе благаємо в цей час: пошли здоров’я нашій мамі і збережи її для нас!


З любов’ю онука Катерина, зять та дочка


 

Шановні водії І.М.БОБЕР, С.Д.ПІДКАУРА, М.Ф.ДЕРКАЧ та керівник ТП — П.Т.ПЕЛЕШОК


Щиро вітаємо Вас з Днем автомобіліста!

Міцного здоров’я Вам, благополуччя та затишку у Ваших родинах. Хай Вам стелиться довга дорога, хай Вам буде здоров’я від Бога, хай життя буде щедрим, як літо, щастя і долі — на многії літа.


Дачники масиву «Гульський»


 

28 жовтня зустрічають День народження наші дорогі, милі, найкращі у світі мама, бабуся, прабабуся — Олександра Василівна МЕЛЬНИЧУК із села Велика Деражня та 2 рочки — правнучка, онучка, дочка — Даша МЕЛЬНИЧУК


Прийміть у цей день вітання наші щирі. Ми дякуєм Богу, що ви у нас є. Хай силу й здоров’я Господь вам дає. Хай квітнуть дні яскравим цвітом і будуть в них сердечність і тепло, щоб у житті було чому радіти, а смутку в душі ніколи не було.


З любов’ю і повагою родина Мельничуків із села Колодянки


 

Вітаю колектив міського Терцентру з Днем працівників соціальної сфери. Бажаю натхнення та здоров’я.


Олексій Пашковський


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Петровича КУЛІБАБУ — 24.10.1928 р.н.

Петра Миколайовича СТОРОЖУКА — 24.10.1929 р.н.

Олексія Афанасійовича ОЛЕКСАНДРУКА — 24.10.1947 р.н.

В’ячеслава Олександровича КОСИРЄВА — 24.10.1969 р.н.

Людмилу Степанівну ГУСЄВУ — 25.10.1958 р.н.

Сергія Павловича ЗАМЯТИНА — 26.10.1952 р.н.

Юрія Анатолійовича ПОПОВСЬКОГО — 26.10.1959 р.н.

Миколу Фадейовича ГУБАНЯ — 27.10.1957 р.н.

Сергія Петровича ШПІНЯ — 27.10.1964 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни