Юний звягельчанин став чемпіоном України з легкої атлетики!

Юний звягельчанин став чемпіоном України з легкої атлетики!

«Вперше за багато років Новоград-Волинський досяг таких значних висот у легкоатлетичних змаганнях національного рівня», — радіє успіху свого вихованця тренер — викладач відділення легкої атлетики ДЮКФП Олександр УНІВЕРСАЛ.
Борис Ульянов у складі четвірки з Житомирської області виграв естафету 100 + 200 + 300 + 400 метрів на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків 1997 року народження і молодших. Звягельчанин подолав найскладніший — завершальний етап — дистанцію 400 метрів.
Змагання у рамках командного чемпіонату України з легкої атлетики пройшли у Кіровограді. Були представлені всі області, включаючи Луганську і Донецьку. Житомирщина делегувала на турнір 31 спортсмена, із них двоє — новоградці. Відзначимо, що обоє принесли залікові бали до командної скарбнички.
Окрім перемоги в естафеті, Борис Ульянов фінішував десятим на дистанції 400 метрів, що дало збірній області 16 балів. А наймолодша наша учасниця — Юлія Заінчковська — пробігла дистанцію 800 метрів із тринадцятим результатом — ще 12 балів.
У підсумку легкоатлети Житомирщини піднялися на сьоме загальнокомандне місце.
Олег БРЮХАНОВ