У Житомирській області відкрили два кримінальних провадження за фальсифікацію виборчих документів

Інформація про це 27 жовтня розміщена в ГІС «Вибори-2014» на сайті Міністерства внутрішніх справ. Порушення зафіксовані на окрузі №66 (Малин) та №67 (Чуднів).
27 жовтня до міліції м.Малин надійшло телефонне повідомлення про те, що 27.10.2014 року, близько 3 години, невідома особа жіночої статі, перебуваючи у приміщенні туалету будівлі ОВК №66 за адресою: м.Малин, пл.Соборна, 6А, здійснювала заповнення протоколу дільничої виборчої комісії. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.158 КК України (Фальсифікація виборчих документів, документів референдуму чи фальсифікація підсумків голосування, надання неправдивих відомостей до органів Державного реєстру виборців чи фальсифікація відомостей Державного реєстру виборців).
27.10.2014 р., о 19.50, до міліції Чуднівського району Житомирської області надійшло повідомлення від кандидата в народні депутати України В.Кропивницького про те, що у період часу з 26 по 27 жовтня 2014 року на окружній виборчій дільниці №67 здійснювалась фальсифікація волевиявлення громадян. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.158 КК України.
Нагадаємо, що про спроби фальсифікацій результатів виборів розповідали представник штабу «Блоку Петра Порошенка» Сергій Сухомлин та виборчого штабу «Народного фронту» Руслан Годований.
Житомир.info