ВІА «Древляни» їдуть до нас із благодійним концертом

Їхня робота — створювати свято для інших, а коли свято у них — працівників культури, тоді постає питання: а як же відзначити? Тим паче, зараз, коли в Україні не до пафосу, а проблем — більше, ніж достатньо.
І вони придумали. Вирішили поєднати професійне свято, що в Україні відзначають 9 листопада, ще з однією датою — Днем працівників соціальної сфери (2 листопада). Усі погодилися, що благодійний концерт — найкращий спосіб подякувати працівникам за важливу і потрібну роботу, відсвяткувати без зайвого галасу, але з користю для інших. Цю ідею підтримав житомирський гурт «Древляни» на чолі з начальником управління культури Житомирської ОДА, Заслуженим артистом України Юрієм Градовським.
Сказано — зроблено: у четвер, 6 листопада, о 17 годині, у Палаці культури відбудеться благодійний захід. Тут відзначать кращих працівників культури міста, району та соціальних працівників. Прийти на захід може кожен бажаючий, а зібрані від концерту кошти планують передати важкопораненим бійцям. ВІА «Древляни» обіцяють глядачам нову програму виступу та цікавий, насичений концерт.
Юлія КЛИМЧУК