Про роботу Пленуму ради міської організації ветеранів

20 жовтня у великій залі Палацу культури ім.Лесі Українки відбувся Пленум ради міської організації ветеранів, на порядок денний якого було винесено два важливих питання, які стосувалися 70-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників та дострокових виборів у Верховну Раду України.
У роботі Пленуму взяли участь більше ста ветеранів, представники органів місцевого самоврядування та інших громадських організацій.
З доповіддю виступив голова ради міської організації ветеранів Василь Парфьонов, який розповів про роботу ветеранської організації міста в 2014 році щодо проведення заходів із підготовки і відзначення знаменних історичних дат — 70-ти річчя визволення України та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
Він відзначив, що всі ці заходи проводилися при взаєморозумінні, тісному зв’язку та великій допомозі і підтримці з боку керівництва міської влади та представників органів місцевого самоврядування, і подякував їм за належне ставлення до підготовки і проведення урочистостей у 2014 році на честь знаменних подій Великої Вітчизняної війни і до ветеранів війни, які у жорстокій боротьбі з фашистськими загарбниками здобували Велику Перемогу.
Головні цілі і завдання проведених заходів, підкреслив голова ради міської організації ветеранів, зводились до того, щоб продовжувати увічнення пам’яті про безсмертний подвиг народу у Великій Вітчизняній війні та про загиблих на полях битв, вшанувати живих ветеранів війни і забезпечити їх соціальний захист, проводити героїко-патріотичне виховання молоді на славетних бойових і трудових традиціях старшого покоління, виховувати в неї любов до Батьківщини та готовність до її захисту.
В обговоренні доповіді голови ради міської організації ветеранів взяли участь десять членів ради. Виступаючі відмітили великий внесок ветеранів-фронтовиків, колишніх партизанів і працівників тилу у всенародну справу визволення України від німецько-фашистських загарбників і здобуття Великої Перемоги.
К.ЗАГРИВА, заступник голови ради міської організації ветеранів