Затримали злодія-ласуна

До міліції звернувся керуючий однієї з автозаправок міста та повідомив, що з торговельної вітрини міні-маркету заправки невідомий чоловік викрав дві коробки недешевих цукерок. Заявник одразу додав, що скоєння даного злочину зафіксували камери відеоспостереження, якими обладнаний заклад.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. В першу чергу правоохоронці взялися за перегляд відеозапису. Як з’ясувалося, до бензоколонки під’їхав вантажний автомобіль марки «Рено», з якого вийшли два чоловіки. Водій одразу попрямував до каси розрахуватись за пальне, а от його пасажир почав ходити між прилавками у маркеті та роздивлятися товар. Зупинившись навпроти кондитерської вітрини, він взяв із неї дві коробки з цукерками, швиденько сховав їх під свою зимову куртку і попрямував до виходу.
Міліціонери впізнали крадія. Ним виявився їх «давній знайомий», 30-річний місцевий мешканець. У 2009 році чоловіка було засуджено за грабіж. Звільнившись із місць позбавлення волі, він вдався до крадіжок, за що у 2013 році отримав чергову судимість. Проте на шлях виправлення так і не став.
Злодія невдовзі затримали. Він зізнався у скоєному і додав, що перевагу надає не горілчаним виробам і цигаркам, а солоденькому.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області