Кожному не догодиш: зробив добру справу — отримав… невдоволення

Нещодавно на сторінках нашої газети мешканці вул.Поліської висловлювали подяку депутату міської ради О.С.Гарбовському за ремонт дорожнього покриття на їхній вулиці. Тож телефонний дзвінок до редакції з наріканням на якість дороги від мешканки тієї ж вулиці виглядав, зізнаємось, дещо несподівано. Жінка стверджувала, що недоцільно було розташовувати там «лежачі поліцейські» та, зрештою, скаржилася на незавершений ремонт… Ми спробували поспілкуватися з усіма сторонами цього, так би мовити, конфлікту.
Більшість жителів оновленої вулиці задоволені проведеною роботою, адже до ремонту важко було гуляти з дитячими візочками, взуття постійно псувалося, навіть два автомобілі ніяк не могли розминутися. Мешканці вул.Поліської стверджують: «Незважаючи на те, що в нашій країні досить важкі часи, він знайшов можливість отримати від міської ради техніку, за спонсорською допомогою ТОВ «Будівельна компанія ЄвроФасад» закупити дорожнє покриття (уживаний асфальт) та провести ремонт дороги по вул.Поліській. Ми, мешканці вул.Поліської, щиро вдячні Олександру Сергійовичу та бажаємо йому і родині щастя, здоров’я та всіх благ».
Щоб дізнатися, чи виправдані невдоволення окремих осіб, ми звернулися особисто до О.С.Гарбовського, на що він відповів: «Завжди зі ста людей хтось один залишається незадоволеним. Якість тієї дороги не буде такою, як хоче особа, котра вам телефонувала, бо відремонтовано дорогу з використанням уживаного асфальту. На новий — потрібні були великі гроші, яких на даний час немає. Однак бачимо, що навіть із таким покриттям у підсумку значно краще, аніж коли була грязюка, ями… Стосовно «лежачих поліцейських», то їх там всього два. Їх розташування ми погоджували із батьками маленьких дітей, яких на вулиці з півтора десяка. З водіїв теж ніхто не скаржиться. Додам також, що планується встановлення на цій вулиці знаку, який попереджатиме, що там є «лежачі поліцейські».
У цій ситуації кожен, мабуть, залишиться при власній думці. Водночас зауважимо, що люди нарешті мають відремонтовану дорогу, а напередодні зими — це однозначно позитив.
Людмила ПЕТРУК