Хроніка 46/2014

ПЕРЕКИНУВСЯ ТРАКТОР: ОДИН ІЗ ПАСАЖИРІВ ЗАГИНУВ
10 листопада, близько 16.00, на автодорозі між селами Кожушки та Тернівка Новоград-Волинського району водій трактора «ХТЗ-2511», 49-річний житель району, не впорався з керуванням та допустив перекидання трактора.
Унаслідок ДТП, пасажир трактора, 49-річний житель району, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Ще один пасажир трактора, 29-річний місцевий житель, отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.
«ЛИПОВІ» ДОКУМЕНТИ
Нещодавно біля поста ДПС, що поблизу села Анети, працівники дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль марки «Опель Омега». При огляді документів водія даної автівки, жителя Дніпропетровщини, було виявлено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з явними ознаками підробки.
ЗЛОДІЙ ПРОНИК ДО ОСЕЛІ ЧЕРЕЗ ВІКНО
Днями до чергової частини міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від 40-річної мешканки вулиці Вокзальної про те, що невідома особа обікрала її будинок.
Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що минулої ночі хтось через вікно в кухні проник до даної оселі і викрав телевізор марки «Самсунг» (з плоским екраном діаметром 28), «TV тюнер Т2» та жіночі зимові черевики.
На даний час проводяться заходи щодо встановлення місця знаходження викрадених речей та особи, яка вчинила кримінальне правопорушення.
МОБІЛЬНИК ВКРАЛА... ПОДРУГА
До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від 22-річної місцевої жительки. Заявниця повідомила про те, що з її робочого кабінету зник вартісний мобільний телефон.
Правоохоронці одразу з’ясували, що до крадіжки можуть бути причетні лише двоє відвідувачок, подруг потерпілої. Як пізніше з’ясувалося, одна з них і вкрала мобільний телефон.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ УМВС у Житомирській області

П’ЯНИЙ ЧОЛОВІК УПАВ З ЧЕТВЕРТОГО ПОВЕРХУ
10 листопада, о 22:35, на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Новограда-Волинського від працівників швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на піддашку під’їзду п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку знаходиться чоловік, який впав із четвертого поверху, і його потрібно зняти.
Прибулі за викликом рятувальники встановили триколінну драбину та піднялися до потерпілого. Ним виявився 40-річний чоловік, який напідпитку не зміг потрапити до своєї квартири на 5-му поверсі. Вирішивши це зробити через балкон сусідів поверхом нижче, він не втримався та впав.
Співробітники ДСНС з’ясували, що у потерпілого розбита голова, але він знаходиться при свідомості. Рятувальники зафіксували потерпілого на ношах, що їх надали медики, зняли чоловіка з піддашку та передали до рук лікарів для надання невідкладної допомоги.
Каретою «швидкої» потерпілого доставили до травматологічного відділення лікарні з діагнозом: переломи таза, правого ліктьового суглоба та ребер.
Наразі чоловік знаходиться у лікарні, стан його здоров’я — середнього ступеня важкості.
«Житомир Інфо»