Про вулицю Войкова

Триває громадське обговорення на тему перейменування вулиць. Мене вразила активна позиція нашої молоді, 18-23-річних юнаків та дівчат, які після поховання солдата — контрактника Юрія Глухова — порушили питання щодо перейменування вулиці Войкова на вулицю Юрія Глухова — простого солдата, бійця української армії, героїчно загиблого в зоні АТО. Юрій не встиг ще створити свою сім’ю, реалізувати себе професійно, був підтримкою для матері і брата, йому було лише 20 років, коли він зі зброєю в руках пішов захищати свою Батьківщину.
Молодіжна ініціативна група провела опитування багатьох жителів та колективів підприємств вулиці Войкова. Більшість із них підтримали питання увічнення пам’яті воїна, загиблого за свободу і незалежність вільної України, шляхом перейменування вулиці Войкова на вулицю Юрія Глухова.
Я проживаю по вулиці 2-га Зелена, також підтримую цю пропозицію і закликаю всіх небайдужих підтримати нашу молодь, адже це вже їх історія, саме вони мають донести до своїх дітей, якою ціною писалась історія становлення нової незалежної України. Можливо, прийшов час втілювати у життя гасло «Герої не вмирають!».
Бажаючих підтримати цю пропозицію, прошу зателефонувати за номером: 5-60-45, або за електронною адресою nv_kultura@meta.ua.
Людмила