Передплатники отримали призи від місцевих видань

Передплатники отримали призи від місцевих видань

\"ПередплатникиВже традиційно 10 листопада «Укрпошта» проводить «День передплатника». В урочистій атмосфері поштарі, представники місцевих ЗМІ зустрічали гостей свята — передплатників.
Усі бажаючі мали можливість виписати улюблені видання та отримали заохочувальні призи від поштового відділення та редакцій газет. Тішить, що попри не стабільний стан у країні, люди все ж не забувають про моральні цінності, адже передплачували не лише місцеву пресу, а й обласну та всеукраїнську.
\"ПередплатникиМи ж чекаємо у 2015 році постійних та нових читачів «Звягеля» та пропонуємо нові цікаві рубрики, змістовні матеріали, свіжі новини міста, району та України, конкурси, сканворди, кросворди та багато іншого.
Хочемо нагадати про конкурс передплатників, який редакція газети «Звягель» проводить двічі на рік. Усі, хто передплатив «Звягель» на весь 2015 рік або 6 місяців 2015 року, беруть участь у розіграші цінних призів. Для цього потрібно принести або надіслати копію квитанції до редакції газети «Звягель» (вул.Героїв Майдану, 3) до 31 грудня 2014 року. Про результати розіграшу читайте у перших номерах «Звягеля». А виграні призи переможці зможуть забрати у редакції газети.
Наталія ТАТАРИНЦЕВА