Конкуренцію витримали достойно

Конкуренцію витримали достойно

Минулого вік-енду 13 боксерів із міста Новограда-Волинського і району стали учасниками відкритої першості м.Нетішин та Хмельницької ДЮСШ «Динамо» з боксу. Змагання проводилися серед юнаків та дівчат 1999-2005 років народження.
Боксери Звягельщини, які традиційно ставлять перед собою найвищі завдання, і цього разу довели свою конкурентоспроможність на турнірі всеукраїнського рівня. Семеро з них стали переможцями.
Провівши по три поєдинки і завершивши їх перемогами, перші місця здобули Максим Красицький (вагова категорія 50 кг), Олексій Плісак (30 кг), Іван Зембицький (38 кг), Віталій Нагорнюк (62 кг), Вадим Голуб (66 кг), Вадим Кубашевич (52 кг) і Олександр Карплюк (28 кг).
Ще двоє спортсменів — Іван Ковальчук (35 кг) та Микола Данильчук (42 кг) — посіли другі місця.
«Усі боксери достойно провели поєдинки, набули досвіду, тож на наступних змаганнях ми, тренери, також розраховуємо на перемоги», — прокоментував «Звягелю» підсумки турніру президент міської федерації боксу Леонід Плісак.
Зауважимо, що в кожній категорії було заявлено по 8 учасників, а загалом турнір зібрав понад 300 спортсменів із різних областей України.
Наразі вихованці клубу «Євробокс» і районної ДЮСШ готуються до чемпіонату України, що пройде у Львові, та до всеукраїнського турніру в місті Рівному.
Олег БРЮХАНОВ