З днем народження, наша школо!

З днем народження, наша школо!

Сьомого листопада наша школа відсвяткувала свій День народження. Школа — це не тільки стіни. Насамперед — це діти, вчителі, пам’ять і традиції наступних поколінь. За роки свого існування школа випустила тисячі випускників. Це — тисячі людей різних професій, але всіх їх об’єднує те, що у кожного в житті була чи є третя школа.
Серед заходів до свята — фотовиставка «Яскравий кадр зі шкільного життя», де були представлені фотографії класних колективів, відзначені у номінаціях: «відчайдушні», «фантазери», «активні», «яскраві», «дружні», «світла посмішка». Провели конкурс «Легенда про школу», конкурс малюнків на дошці «З днем народження, школо!», виставку дитячих робіт «Моїй школі присвячую». Власні доробки представляли учні школи: Любов Степаненко, Надія Василенко, Сніжана Раніх, Іоанна Тучинська, Тетяна Сергієнко, Марія Козеренко.
Цікаво пройшла акція «Я люблю тебе, школо!», проведена шкільним психологом У.О.Фесенко, в якій учні висловлювали побажання школі. Класними колективами була організована пошукова робота «Професії наших випускників». З’ясувалося, що випускники нашої школи стали педагогами, бізнесменами, економістами, інженерами, лікарями, адвокатами, суддями, військовими, водіями, продавцями, робітниками. А ще — захисниками кордонів держави від ворогів.
Родзинкою свята стала концертна програма «Подорож у світ дитинства» із виступами творчих родин школи: Трофімової Ірини Миколаївни та донечки Софійки, Демченко Олени Петрівни з донечками Маргаритою та Веронікою, Малокус Людмили Василівни та донечки Вікторії, Лібіченко Наталії Петрівни та донечки Христини, Коростель Людмили Петрівни та донечки Анни, викладача Школи мистецтв Марини В’ячеславівни та учениці Валерії Чуйко.
Привітали школу директор Наталія Петрівна Кобильнік, вчителі, батьки, випускники, а також військові, котрі повернулися із зони АТО: ст.лейтенант Артем Карпусь, солдат Олексій Гунявий та молодший сержант Роман Горб. Військовослужбовці подякували учням за листи, малюнки, подарунки, передані військовослужбовцям на схід, а вчителям і батькам — за гарне виховання підростаючого покоління. Розповіли про службу, подарували школі прапор з підписами захисників держави із зони АТО. Хвилиною мовчання було вшановано полеглих за незалежність України, в унісон виконано Гімн України. Від колективу звучали слова гордості про нашого вчителя-колегу Олександра Ігоровича Лівечка, котрий із першої хвилі мобілізації до цього часу знаходиться у зоні АТО.
Переглянули сторінки історії школи від 1869 року до сьогодення, згадали про вчителів, випускників, шкільні династії. Хореографічний колектив «Посмішка» (керівник А.В.Мамчик) подарував незабутні, яскраві номери. Ми усі — велика родина, і нам разом будувати школу майбутнього.
Т.ЦИБУЛЬСЬКА, заступник директора ЗОШ №3