Магазин «Гурман»: продукція на різний смак та будь-який гаманець

Магазин «Гурман»: продукція на різний смак та будь-який гаманець

18 листопада у Новограді-Волинському відбулося відкриття нового продуктового магазину «Гурман», що розташований за адресою: вул.Воровського, 4. У перший же день роботи покупці заповнили просторі зали нового магазину, тим самим запевнивши, що не збираються відкладати покупки на потім.
Гасло магазину — «З нами смачніше», і персонал надіється, що кожен зможе знайти тут продукцію на свій смак. Власник «Гурману» О.Черкес — у торгівлі вже 20 років. Колись сам працював продавцем, тому, як ніхто, знає, як правильно підібрати персонал: «Кожен покупець іноді обирає не сам товар, а продавця, адже хоче гарного до себе ставлення. Переваги нашого магазину — це правильно підібраний персонал, який завжди зважає на побажання клієнтів, уміє порадити. Мій персонал — це добре знайомі мені люди, яким я довіряю. Я вважаю, що, у першу чергу, торгівля має бути побудована на довірі. Найважливіше те, що ми зважаємо на відгуки покупців і намагатимемося реагувати на їхні побажання».
Відкриттям закладу директор хоче радувати жителів міста і показати, що якісна, смачна продукція на різний смак та різний гаманець існує.
Якщо покупець ненароком придбав у «Гурмані» неякісний товар, то таке непорозуміння керівництво обіцяє одразу ж владнати — або компенсувати вартість, або ж обміняти на інший, вже якісний. Також О.Черкес зазначив, що намагатиметься зробити так, щоб у його магазині не було зіпсованого товару або товару із вичерпаним терміном реалізації. Шахраїв керівництво зможе виявити легко, адже справжні професіонали повинні знати своїх покупців у обличчя.
Вже у назві «Гурман» закладена ідея, щоб на полицях магазину були витончені, ексклюзивні, якісні продукти, оцінити які зможуть справжні гурмани. Тут представлений розширений асортимент товарів: рибна, молочна, ковбасна, м’ясна, хлібобулочна продукції. Кондитерський відділ ще недопрацьований, проте вже діє. Також у планах керівництва обладнати кафетерій.
Мабуть, найкраще про заклад може сказати лише покупець. Саме його оцінка є справжнім знаком якості. Один із відвідувачів «Гурману», Л.Лазарєв, розповідає: «Про цей магазин можу сказати лише добрі слова. Я довго чекав на його відкриття. Персонал радить, що купити, цікавиться, що потрібно. На полицях магазину є все, чого лише душа бажає. Прийшов сюди з порожньою торбою — вийшов із заповненою».
Двері «Гурмана» відкриті для покупців щодня, з 07.30 до 21.00. У день відкриття, щоб потішити відвідувачів, відбулася акція — хто придбав товар на суму 50 та 100 грн. отримав подарунок-сувенір — сало з часником. На цьому керівництво планує не зупинятися і надалі проводити різноманітні акції.
Людмила ПЕТРУК
Фото Сергія ЩУРУКА