Не дамо спаплюжити сонячний годинник!

Шановні новоград-волинці! Завершуються роботи з реконструкції площі перед Будинком рад. Невдовзі відбудеться відкриття інсталяції сонячного годинника (символу швидкоплинності часу).
Минулими вихідними на території розташування об’єкту здійснено акт вандалізму — зірвано частину написів найважливіших подій з історії міста на вже встановлених плитах (циферблаті).
Доводимо до вашого відома, що на площі перед Будинком рад встановлено камери відеоспостереження. Наразі за фактом здійсненого правопорушення правоохоронними органами ведеться слідство.
Закликаємо громаду міста бути пильними і не долучатися до спроб руйнування чи знищення надбань міста, хуліганських дій та актів вандалізму. Ми живемо у цивілізованому світі, прагнемо до утвердження демократичних європейських цінностей, і тому пріоритетним для нас має бути дотримання законності та правопорядку. Не руйнуймо, а збережімо нашу історію для майбутніх поколінь!
Звертаємось до всіх небайдужих мешканців міста, хто володіє будь-якою інформацією про вищевикладені факти вандалізму, з проханням повідомити за тел.: 5-32-77.