Знову про перейменування вулиць Новограда

Я — мешканка вулиці Соборності, але хочу висловити свою думку про перейменування вулиці Войкова, обговорення якого зараз триває.
Якщо провести опитування жителів міста: «Хто такий Войков?», то впевнена на всі 99 відсотків, що більшість навіть не дадуть чіткої відповіді, і нині ця назва — порожній звук.
А сьогодні знайти можливість увіковічнити пам’ять сучасного молодого героя, який за нас загинув, — наш обов’язок, адже людина живе, допоки її пам’ятають.
Дехто говорить, що це зараз невчасно, недоречно. Навпаки, наші синочки, які зараз ідуть на фронт, нехай знають, що якщо доведеться їм, не дай Боже, загинути у бою, цілі покоління будуть їх пам’ятати, будуть їм вдячні. Героям Слава! Це — не порожні слова, ми, як ніколи, зараз осягнули їх значимість.
А ще нехай невтішній матері Юрія Глухова хоч трішки зігріває серце думка, що її дитина продовжуватиме жити хоча б у назві вулиці міста, де він народився, і за яке віддав своє молоденьке життя. Дякуємо їй за сина, уклін до землі. Вічна Слава Героям!
Тетяна, пенсіонерка, постійна читачка «Звягеля»