Благодійної допомоги багато не буває

У ці нелегкі для країни часи надійною опорою для армії стали як пересічні українці, так і, що вкрай важливо, підприємства й організації, у яких є значно більше можливостей допомогти нашим військовим. Серед них — корецьке ТОВ «Фаворит-Агро» — підприємство, що спеціалізується на вирощуванні зернових і технічних культур. І хоч базується ТОВ «Фаворит-Агро» у Корці, проте сфера його діяльності поширюється й на Новоград-Волинський район. Зокрема, село Піщів. Про допомогу, отриману від підприємства, розповідає голова сільської ради с.Піщів Павло Олександрович Кравчук:
— Для допомоги бійцям, котрі перебувають у зоні АТО, ТОВ «Фаворит-Агро» було закуплено 25 спальних мішків, бронежилет, чохол для бронежилета, перчатки, наколінник, продукти харчування.
За рахунок вищезгаданого підприємства було заправлено автобус для перевезення мобілізованих із Піщева до Новограда-Волинського.
Не закрили очі й на чуже горе: у зв’язку із загибеллю мобілізованого жителя с. Тернівка, ТОВ «Фаворит-Агро» було виділено грошову допомогу для його сім’ї.
Також ТОВ «Фаворит-Агро» не залишив без уваги та привітав цінними подарунками жителів с. Піщів із Міжнародним днем людей похилого віку.
П.ВАСИЛЕНКО