У Новограді-Волинському відбувся аукціон із продажу майна комунальної власності

19 листопада під головуванням першого заступника міського голови, голови комісії виконавчого комітету міської ради з окремих питань управління комунальним майном Миколи Усенка відбувся черговий аукціон із продажу майна комунальної власності. На торги було виставлено два об’єкти: комплекс нежитлових будівель по вул.Шепетівській, 34, та нежитлове приміщення по вул.Толубка, 2.
На участь в аукціоні з продажу приміщення по вул.Шепетівській, 34, надійшла заява від одного покупця. Згідно з чинним законодавством, зазначений об’єкт може бути проданий безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижчою початкової ціни продажу. Отож, відповідно до запропонованої ціни покупця, комплекс нежитлових будівель було продано за 109 тис. грн. без врахування ПДВ. Початкова ціна об’єкту становила 108 тис. 532 грн.
Щодо придбання нежитлового приміщення по вул.Толубка, 2, було заявлено три покупці. У результаті проведених торгів, при початковій ціні 207 тис. 334 грн., об’єкт було продано за ціною 352 тис. 467 грн. 80 коп. без врахування ПДВ.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради