Коротко...

У групи компанії «Фаворит» є ряд дочірніх підприємств, що працюють на території Новоград-Волинського району та не оминають питання забезпечення наших військових, які беруть участь у Антитерористичній операції та боронять територіальну цілісність України. Це — підприємства, які також допомагають у ці нелегкі для країни часи та стали надійною опорою не лише для армії, але й для пересічних українців. До таких підприємств належить СТОВ «Оберіг» с.Броники.
Колективом даного підприємства було прийнято рішення передати на потреби для мобілізованих військових свій одноденний заробіток. Загалом, сума матеріальної допомоги Збройним Силам України по підприємству становила 6000 грн.
«Допомагаємо транспортом. Так, наприклад, виділили техніку (до слова, заправлену пальним) для розчистки доріг по селах Броники, Марушівка, Велика Горбаша.
Здійснили очищення смітників. Допомогли у ремонті (підсипці) дороги на території Брониківської сільської ради.
Надали допомогу у вигляді закупки та підвезенні щебеню для встановлення паркану на кладовищі в с.Марушівка.
Привітали продукцією виробництва ВАТ «Галіївський маслозавод» на День Перемоги.
Не залишилися осторонь та виділили грошову допомогу у розмірі 400 грн. для відкриття пам’ятника «Матерям» в с.Броники.
Надали цемент та цеглу для пришвидшення відкриття фельдшерсько-акушерського пункту».
1 жовтня у всьому світі відзначали Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні — це також і День ветерана. «Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів, щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь».
Безпосередньо для людей виділили грошову допомогу у сумі 400 грн.
«Поки ми молоді, — старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою.
Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко, і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів...»
О.БУКОВСЬКИЙ, директор СТОВ «Оберіг»