Коротко...

НОВИЙ ТАРИФ НА ВІДВІДУВАННЯ ЛАЗНІ
Рішенням виконавчого комітету від 25.12. 2014 р. №318, затверджено тарифи на миття населення у розмірі 30,00 грн. за одне відвідування (з ПДВ) дільниці «Лазня» комунального підприємства міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго». Новий тариф вводиться в дію через 15 днів з моменту оприлюднення рішення в засобах масової інформації.
ЗАБОРОНЕНИЙ РУХ АВТО НА ПЛОЩІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ
Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Загривого від 18.12.14 р. «Про перекриття руху автотранспорту під час проведення новорічних свят», з 19 грудня 2014 року по 19 січня 2015 року перекрито рух автотранспорту на площі Лесі Українки. А також затверджено схему перекриття руху автотранспорту в центральній частині міста.
У НОВОГРАДІ ОБМЕЖЕНО ОСВІТЛЕННЯ ВУЛИЦЬ
За рекомендацією обласної державної адміністрації, в рамках заходів щодо максимальної економії енергоресурсів та зменшення обсягів споживання електроенергії, з 26 грудня 2014 року обмежено зовнішнє освітлення вулиць міста. Вулиці будуть освітлюватися тільки в період: з 6 до 7 години ранку та з 17 до 23 години у вечірній час.
СВЯТКОВІ ЗАХОДИ НА ЧЕСТЬ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА
3 січня 2015 року, з нагоди 71-річниці визволення Новограда-Волинського від фашистських загарбників, відбудуться загальноміські заходи. Цього дня, об 11 годині, у міському Парку культури і відпочинку будуть покладені квіти до пам’ятного знаку «Гармата». Об 11:15 у великій залі Будинку рад відбудеться урочисте засідання клубу «Ветеран». Запрошуються усі бажаючі.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради