Новоград радо зустрів бійців 10-го батальйону

Новоград радо зустрів бійців 10-го батальйону

День 25 грудня 2014 року у Новограді-Волинському видався переповненим очікуванням повернення на рідну Поліську землю бійців 10-го окремого мотопіхотного батальйону 30-ї окремої механізованої бригади. З самого ранку на пероні залізничного вокзалу міста почали збиратися рідні і близькі захисників нашої Батьківщини та пересічні громадяни, щоб привітати з поверненням своїх героїв.
Надвечір, під барабанні звуки колективу ритм-студії барабанщиць Державного навчального закладу «Новоград-Волинське вище професійне училище» та гучні вигуки «Слава Україні!», «Герої!», з квітами, жовто-блакитними кульками і прапорами, палкими обіймами та спільним виконанням Державного Гімну України присутні зустріли військовослужбовців, які повернулися у відпустку з Херсонської області.
Від імені командування 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України та командування 30-ї окремої механізованої бригади привітав бійців з поверненням на рідну землю, а також подякував за доблесне виконання військових обов’язків із захисту нашої Батьківщини командир 10-го окремого мотопіхотного батальйону, полковник Василь Осіпчук, який прибув з Херсонщини разом із військовослужбовцями. Крім того, Василь Миколайович від імені особового складу батальйону висловив щирі слова вдячності усім волонтерам, спонсорам, благодійникам, які постійно надавали допомогу бійцям.
Також з вітальним словом до наших захисників звернувся заступник міського голови Дмитро Ружицький: «Здається нещодавно ми вас відряджали на військову службу. Дякувати Богу, що сьогодні ви усі повернулися живі та здорові. Дякуємо вашому командиру, особисто вам ми вклоняємося. Все, що можливо було зробити в плані вашого забезпечення, ми намагалися виконати і наділі будемо виконувати… Я бажаю вам насамперед здоров’я, щоб ви і на далі показали себе достойними захисниками нашої держави і нашого міста».
Новорічно-різдвяні свята наші патріоти проведуть вдома з родинами, проте уже наприкінці січня їм знову доведеться приступити до виконання своїх службових обов’язків та повернутися вже безпосередньо у зону проведення АТО. Наразі ж військовослужбовці будуть проходити військову перепідготовку та відновлювати сили, адже вони майже пів року стояли на сторожі нашого спокою.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради