Збірна місцевого хлібозаводу виграла волейбольний турнір

Збірна місцевого хлібозаводу виграла волейбольний турнір

1 лютого у спортивному залі промислово-економічного технікуму відбувся традиційний відкритий районний турнір із волейболу серед чоловіків, присвячений Герою соціалістичної праці, Заслуженому працівнику сільського господарства України, кавалеру орденів «За заслуги» Степану Гавриловичу Сидорчуку, який понад 40 років є керівником Токарівського сільськогосподарського підприємства «Граніт».
До змагань були запрошені кращі команди Житомирської, Хмельницької та Рівненської областей. Але змогли прибути 6 команд — із м.Житомир, «ВК Полонне» (Хмельницька обл.), команди Новоград-Волинського хлібозаводу, магазину «Норма Пласт» та районні команди із сіл Орепи та Великого Молодькова.
Після жеребкування команди розділили на дві підгрупи. У результаті напруженої боротьби, за підсумками шести зіграних партій, переможці підгруп — житомиряни та команда Новоград-Волинського хлібозаводу — зустрілися у фіналі. Хлібозавод, підсилений кращими гравцями місцевої ДЮСШ, зупинити було неможливо. Вони красиво і переконливо у двох партіях здобули перемогу. Це був приємний подарунок капітану команди В.М.Музичуку, який нещодавно святкував свій день народження.
За третє місце змагалися тогорічний переможець турніру — команда з с.Великий Молодьків — із волейболістами магазину «Норма Пласт». У вирішальній третій партії перемогу святкували представники «Норма Пласт».
Під час церемонії нагородження Степан Гаврилович, який, до речі, напередодні турніру відсвяткував 80-річний ювілей, особисто вручив переможцям та призерам турніру кубок, грошові винагороди та запашний коровай.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА
Фото О.СТОПИЧЕВА