До бронзи не вистачило декілька сотих секунди…

До бронзи не вистачило декілька сотих секунди…

\"ДоНовоград-волинська легкоатлетка Юлія Заінчковська мала гарні шанси на третє місце на всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичного двоборства, що проходили в Києві, у спортивному манежі, 21-22 березня, проте їй для сумарного успіху не вистачило кількох миттєвостей. У підсумку Юлія посіла четверте місце у двоборстві — біг на дистанції 400 м + 800 м — серед спортсменів 2000-2001 років народження. У цьому ж виді двоборства восьмою завершила змагання Марина Бондарчук.
Тренер-викладач відділення легкої атлетики Новоград-Волинського ДЮКФП Олександр Універсал зазначив, що й інші результати його вихованців на тлі загальної конкуренції виглядають цілком пристойно. Адже практично в кожному виді програми суперничали по 20-30 спортсменів.
У двоборстві 60 м + 200 м дев’яте місце посів Володимир Коваленко. За сумою балів на дистанціях 200 м + 400 м одинадцятим став Артем Шинкарук. Маючи п’ятий результат після двохсотметрівки, Наталія Прилуцька, на жаль, на дистанції 400 метрів зазнала ушкодження і ледве добігла до фінішу. Тож, у підсумку вона опинилася на 14-му місці.
У змаганнях були представлені всі регіони України, включаючи спортсменів із Донеччини і Луганщини. До складу збірної Житомирської області увійшли п’ятеро легкоатлетів із Новограда-Волинського.
Олег БРЮХАНОВ