Вітання 14/2015

Вітання 14/2015



















































8 квітня святкує свій ювілей найдорожча людина в світі, люба матуся, бабуся — Зінаїда Петрівна КОНДРАТЮК


Люба матусю, бабусенько мила, спасибі велике, що ви нас зростили, що ви нас любили, усім помагали, молились за нас, добра нам бажали. За руки робочі, за хліб на столі спасибі вам, рідна, уклін до землі. За ваше добро й турботу про нас сьогодні ми щиро вітаємо вас.


З любов’ю та повагою діти, онуки, свати



3 апреля празднует юбилей Владимир Викторович БАЙКОВСКИЙ


Приходит время камни собирать, ведь 60 — особенная дата. Тебе желаем жить и процветать, пускай для счастья будет всё, что надо. Тебе желаем мира и добра, желаем радости и крепкого здоровья, чтобы душа надеждою жила, а сердце чтобы полнилось любовью! Спасибо за любовь и заботу.


Твоя дружная семья



6 квітня свій День народження святкує Ольга Антонівна Чорна


У цей чудовий весняний день її поздоровляють люблячі діти, онука, близькі та знайомі люди. Від щирого серця бажаємо легкої долі, світлого щастя, життєвих радощів, веселих посмішок та здійснення заповітних мрій! Ми дуже любимо і цінуємо тебе, наша ніжна тубротлива мамо, найкраща у світі бабуся, дорога сестра та найвідповідальніший бухгалтер усіх часів! Сонячних тобі днів та довгого квітучого життя!



У квітневий День сміху святкує свій День народження творча особистість, наш активний дописувач — Володимир Улянович ДАНИК


Колектив газети вітає ювіляра з Днем народження і зичить йому творчих успіхів на ниві слова. Для шанувальників нашої газети подаємо черговий доробок автора про наше сьогодення...



31 березня відсвяткувала свій перший ювілей наша улюблена внучка — Поліночка ДОСКОЧ


Ми раді тебе привітати, щастя й здоров’я побажати, мирного неба, ясного сонця, щоб щедро й ласкаво світило у віконце.


З любов’ю дідусь та бабуся



7 квітня святкує 90-річчя Любов Михайлівна ДЗЮБА


Мамо, з ювілеєм вітаємо! Як же тебе привітати, рідненька, як руки невтомні твої вшанувати, як зробити, щоб довго з нами була ти? Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй сили й здоров’я, щастя у дітях, онуках, ясного неба. Спасибі тобі, що ти ще з нами.


Дочка, зять, онуки, сім’я Камінських



4 апреля — День рождения у Марии Тимофеевны ЖЕЛЕЗКО


Как люблю тебя, бабуля, на словах не передать! С Днём рождения поздравить и, конечно, пожелать, чтоб любила также внучку ты ещё немало лет. Лучше ведь моей бабули в целом мире просто нет. Чтобы сердцем не старела, и пускай летят года, ты — моя, ведь в этом дело, и люблю тебя всегда.


С уважением и любовью твоя внучка Арина


 

4 апреля — День рождения у Вячеслава Олеговича ЖЕЛЕЗКО


Для папиного Дня рождения я подготовила сюрприз, я прочитаю поздравления, как лучшая среди актрис. Ведь папой очень дорожу я, его бескрайне я люблю и очень сильно им горжусь я, его лелею и ценю! Хочу, чтоб он всегда был рядом, любимой дочкой называл, не надо мне другой награды, для меня папа — идеал!


С любовью твоя доця Арина


 

6 квітня святкує прекрасний ювілей — 75 років — прекрасна душею людина та шанована всіма людьми, керівниками підприємств та підприємцями — Ольга Антонівна ЧОРНА


Цей ювілей — не привід для печалі, цей ювілей — це зрілість золота. Хай до ста, а може, ще і далі, йдуть, не озираючись, літа. Хоч було тривог в душі багато, та не будем згадувать сумне, бо горить в душі ще багаття, ще вогонь горить — це головне. Хай дорогу не встеляють хмари, і хода пружиниться міцна.


З повагою колеги по роботі


 

5 КВІТНЯ — ВЕЛИКДЕНЬ У РИМО-КАТОЛИКІВ


Шановні жителі Новоград-Волинщини, духовенство та прихожани римо-католицької церкви! Великдень — одне з найбільших християнських свят, що символізує відродження життя і надії. Цей день спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою.

З нагоди світлого Воскресіння Христового прийміть щирі вітання і побажання Божого благословення, міцного здоров’я і добробуту. Нехай мир, любов та злагода панують у ваших домівках, а величальні Великодні дзвони наповнять земною радістю ваші серця.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

7 КВІТНЯ — БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ


Шановні жителі Новоград-Волинського краю! Від щирого серця вітаємо вас зі святом Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке приходить в Україну з першими променями весняного сонечка та пахощами зораної землі.

Саме цього дня вісник Божий — Архангел Гавриїл — приніс чудову, благу звістку про майбутнє народження Сина Божого. Тож бажаємо вам зустріти Свято Благовіщення у піднесеному настрої, зі світлими помислами та намірами.

Нехай у ваших оселях завжди панує здоров’я, щастя, добробут, тепло, затишок і благополуччя. Хай до вас приходять тільки благі звістки.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Павла Миколайовича ШАРОВА — 03.04.1924 р.н.

Олександра Володимировича БУЧИНСЬКОГО — 04.04.1967 р.н.

Василя Степановича ТРОФІМЧУКА — 05.04.1923 р.н.

Юрія Борисовича ШАПРАНА — 06.04.1968 р.н.

Василя Нестеровича СКЛЯРОВА — 07.04.1927 р.н.

Михайла Миколайовича НАУМЦЯ — 07.04.1942 р.н.

Юрія Володимировича ШЕРЕМЕТУ — 08.04.1966 р.н.

Миколу Антоновича САВЧЕНКА — 08.04.1967 р.н.

Олександра Миколайовича ГОРДІЙЧУКА — 09.04.1955 р.н.

Сергія Вікторовича ГАВРИКОВА — 09.04.1957 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни