Поминання 23/2015

Поминання 23/2015



























9 червня минає 8 років, як пішов з життя Михайло Павлович ГОРБАНЬ


Минають роки тяжкої скорботи і печалі, як ти пішов у вічність. Ти був гарною людиною, люблячим чоловіком, батьком, дідусем. Зі слізьми на очах схиляємо голови перед твоєю могилою і світлою пам’яттю. Нехай у цей день згадають добрим словом усі, хто тебе знав. Спи спокійно. Нехай земля тобі буде пухом, а душі — Царство Небесне.


Сумуючі дружина, діти, онуки



7 червня минає 7 років, як пішов з життя наш дорогий чоловік, батько, дідусь — Іван Васильович ЧЕРКЕС


Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за тебе. А Господь хай пошле тобі Царство Небесне і вічну пам’ять.


Вічно сумуючі дружина, син, дочка, невістка, зять, онуки та правнучки



8 червня виповнюється 10 років, як пішов у вічність Микола Петрович СМІТЮК, а 9 червня — 6 років, як не стало Ніни Олександрівни СМІТЮК


Це — наші батьки: бабуся та дідусь. Ці люди віддали все своє життя для нас — дітей. Вони були для нас прикладом, радістю та оберегом. Слів мало для того, щоб сказати спасибі вам за все. Ви вічно житимете в наших серцях і пам’яті. Земля пухом, вічна пам’ять.


Рідні



8 червня — 9 днів, як пішов у вічність Володимир Степанович КОЗАЧОК


А серце не вірить, душа не сприймає, що серед живих тебе вже немає. Свідомість до спокою кличе, а серце щемить і щемить. Тебе, наш рідненький і любий, довічно не зможем забуть ні на мить! Спи спокійно, нехай печаль і наші сльози не тривожать твій вічний сон. Царство Небесне і вічна пам’ять!


Вічно сумуючі сини, невістки, онуки, всі рідні



5 червня минає рік, як пішла з життя любляча мати та бабуся — Лідія Іванівна СІДЛЕЦЬКА


Вічно сумуючі сини, онуки, невістки та всі рідні



9 июня проходит 40 дней, как ушёл из жизни Василий Иванович ПРИМАК


Никто не смог тебя спасти, ушёл из жизни очень рано. С любимыми не расстаются, лишь рядом быть перестают. Земной путь краток, Память Вечна.


Любящие: жена, сестра, тёща, дети, внуки и родственники