Вітання 23/2015

Вітання 23/2015



















































6 червня святкує День народження наш улюблений синочок — Артем ВЕНГЕР


Ми раді тебе привітати, щастя й здоров’я побажати. Мирного неба, ясного сонця, щоб щедро й ласкаво світило у віконце.


З любов’ю мама, тато, сестрички



5 червня 50-річний ювілей відзначає Віктор Данилович ГОРДІЙЧУК


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає. Хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю.


З повагою донька Наталя, дружина, теща, племінниця Ілона



6 червня вітаємо Наталію Михайлівну БАГРОВУ (РОЖОК) із села Маковиці


Бажаємо щастя і добра, краси, усмішок, сонця, щоб доля світла увійшла до твого віконця. Хай навкруги цвітуть квіти і небо буде ясним, аби життя у тебе було щасливим і прекрасним. Аби завжди в душі у тебе горів вогонь кохання, і щоб у цей святковий час збулися всі твої бажання.


З повагою родини Багрових і Феськових



6 червня вітаємо Наталію Михайлівну БАГРОВУ (РОЖОК) із села Маковиці


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе, ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


Чоловік Олександр, донечки Настуся і Юлія



5 червня 60-річний ювілей зустрічає Тамара Антонівна ОСТРОВСЬКА


Є рідненька між нами у хаті — то всі ми щасливі, то всі ми багаті. Хоч роки минають, як чиста вода, для нас ти, рідненька, завжди молода. Хай припорошили голову сніги, та нема тепліше маминої руки. Джерельцем живильним голосок бринить, тугу він розвіє, серце звеселить. Богу свічку в церкві ставимо за те, що здоров’ям міцним обдарував тебе. Та життя, мов річка чистої води, щоб могла пишатись нами ти завжди.


З любов’ю чоловік, діти, внучки, правнучка та сім’я Кудревич



5 червня святкує 50-річний ювілей наш дорогий Михайло Анатолійович БОНДАРЧУК


Сьогодні ювілейну стоптано стежину, та спокою нема для твоїх ніг, бо пройдено життя лише частину — попереду багато ще доріг! Бажаємо тобі століття ще прожити! Здоров’я доброго на всю ту сотню літ! І внуків всіх ще одружити й благословити правнуків у світ!


З любов’ю діти, внуки, сестра Наталія з сім’єю, свати, брат Сергій



6 червня святкує прекрасний ювілей Галина Олександрівна ГОРЧИНСЬКА


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла ваша ювілейна дата. Хай квітне життя, повік не одцвітає, нехай добро щоднини прибуває. Хай Матір Божа Вас охороняє, Ісус Христос з небес благословляє. Нехай в душі панує доброта на щедрі щастям многії літа!


З повагою син Володимир, невістка Людмила, онуки Владислав та Ярослав, сваха Олена



Щиросердно вітаємо з Днем народження дорогу нам людину — хорошого чоловіка, турботливого батька, люблячого дідуся — Сергія Олександровича ЄВПАКА з села Ярунь


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом. Що в рідному домі — надійно та щиро. Живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа, Цариця Свята, дарує щасливі і довгі літа.


Дружина Наталія, сини Владислав та Олександр з дружиною Анною і онучок Марк



4 червня святкувала ювілей дорога матуся, турботлива бабуся — Валентина Кузьмівна ЛІНЧУК


Не сумуй, рідненька, що роки, як птиці. І що спокій тобі невсипущий лиш сниться. Ми з тобою — завжди нерозлучні довіку. Ти, як сонечко, ніжністю грієш домівку. Тож спасибі за ласку безмежну, як море, хай тебе обминають і біди, і горе. Щоб здоров’я було, щоб жила — не тужила, ти найбільшого щастя в житті заслужила. Нехай для тебе не згасає сонце, не віють в душу холоди. Хай жито на столі і Бог на небі тебе завжди рятують від біди.


З любов’ю чоловік, діти, онучки


 

ПОДЯКА


Коли біда приходить у чиєсь життя, підтримка людей важить надто багато. Військовослужбовець Ігор Лук’янець, його сім’я та його дівчина Валентина Загрива щиро дякують усім людям, котрі долучилися до порятунку захисника. Кожному новоград-волинцю, який підтримав морально та матеріально, народному дитячому фольклорному ансамблю «Ордана», народному ансамблю пісні і танцю «Полісся», ГО «Сонячне сяйво Житомирщини», гурту «Фристайл», режисеру загальноміських заходів Ірині Панасюк.Нагадаємо, у липні 2014-го Ігор був тяжко поранений у зоні АТО. З того часу минуло вже 11 місяців, усі вони пішли на дороговартісне лікування в Україні та Ізраїлі… Зроблено 25 складних операцій, нині Ігор перебуває у Київському військовому шпиталі, а невдовзі на нього чекає реабілітація. Українці з різних країн світу телефонували, коли дізналися зі ЗМІ про біду, що спіткала хлопця. Серед них — оперна співачка, котра в Італії організувала низку благодійних заходів на підтримку поранених українських воїнів. Побільше би таких добрих справ і людей, щоб захисники України, котрі потребують допомоги, не відчували себе наодинці з проблемою.


 

6 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА


Шановні журналісти Новоград-Волинського краю! В день професійного свята щиро вітаємо вас із Днем журналіста.

Журналістика — найважливіша і найскладніша частина професійної діяльності працівника mass media, яка вимагає творчого обдарування та неабиякого хисту. Ваша праця — почесна й необхідна, адже сучасне суспільство неможливо уявити без нескінченного потоку інформації, без засобів її передачі, а головне — без професіоналізму тих, хто доносить її до читача, слухача, глядача.

Від усього серця зичимо вам успіхів у творчому пошуку, цікавих тем, гострого пера, якісних матеріалів та суспільного визнання. Нехай фахова майстерність та наполегливість забезпечують творче зростання, а натхнення та удача ніколи не зраджують у підкоренні нових вершин на ниві журналістики!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ізраіла Ароновича ШНІРЕЛЯ — 30.05.1925 р.н.

Костянтина Івановича КАРПУШИНА — 31.05.1926 р.н.

Олега Мечиславовича КАРПІНСЬКОГО — 31.05.1962 р.н.

Тетяну Іванівну ЛАПШОВУ — 03.06.1957 р.н.

Степана Карловича БІЛЕЦЬКОГО — 04.06.1927 р.н.

Людвігу Карлівну ОПАНАСЮК — 04.06.1929 р.н.

Віру Антонівну БОКАЛО — 04.06.1931 р.н.

Василя Прокоповича ГУСЄВА — 04.06.1950 р.н.

Георгія Михайловича БОЯРСЬКОГО — 05.06.1929 р.н.

Юрія Дмитровича РОМАНЧУКА — 04.06.1967 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни