Щастя матері

Кожній матері найдорогоцінніше — здоров’я її дитини. А мого сина Олександра останні три роки мучили больові напади. І скільки не обстежували його в різних медзакладах Житомира, не могли встановити точного діагнозу. Обмежувалися прокапуванням ліків, що тільки викачували гроші, а синові не допомагали.
Родом я сама із Рихальська, що в Ємільчинському районі. Разом колись ходила до школи із тепер відомим і шанованим земляком Віктором Леонідовичем Весельським. От і вирішила звернутися до нього по допомогу.
Він зрозумів і мій відчай, і біль сина. Відразу за його направленням Сашка поклали у Києві до інституту педіатрії, акушерства і гінекології. Швидко і ретельно обстежили й негайно зробили операцію. Виявляється, далі уже тягнути не можна було. Причому, операцію зробили найкращі лікарі абсолютно безкоштовно.
Це було у березні. А нині мій син одужав, ходить до школи, закінчує 11-ий клас, вступатиме до ВНЗу. Я — щаслива, адже закінчились проблеми, що не давали жити. І вся моя родина безмежно вдячна Віктору Леонідовичу Весельському за його чуйність, щирість, людяність. Не перелічити, скільком людям він допоміг вирватися з лабет хвороб, а то й смерті! Тож хай Бог оберігає і його, і його сім’ю за все те добро, що дарує він нам.
Людмила КОВАЛЬЧУК, мати