Військові подякували Школі мистецтв за підтримку

Військові подякували Школі мистецтв за підтримку

\"ВійськовіМасштабним за розмахом і змістом став випуск у Школі мистецтв. Як розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи музичного відділення Олена Білявська, кожен випуск закладу є не схожим на попередні, а цього разу він пройшов під патріотичною назвою «Ми і Україна».
Випускниками Школи мистецтв стали 89 випускників з міста і району, (торік — 73). 63 учні здобули освіту у музичному відділенні школи, ще 26 — у образотворчому. Цей навчальний рік, за вже гарною традицією, став для закладу плідним на участь у творчих конкурсах різних рівнів. За перемоги та активну концертну діяльність кращі випускники були нагороджені відзнаками відділу культури. Випускний концерт став симбіозом творчих виступів ансамблів, дуетів, квартетів та інших колективів музичного відділення та цікавого творчого проекту випускників-художників образотворчого відділення, котрі підготували анімаційний фільм з пластиліну «Натхнення».
\"ВійськовіКолектив Школи мистецтв активно підтримує наших захисників на Сході, тому військові, разом із представниками влади, прийшли привітати випускників. Військовий духовий оркестр надав музичний супровід, а в особі заступника директора з навчально-виховної роботи образотворчого відділення Світлані Легензовій вручили подяку за малюнки, якими учні повсякчас підтримують українських захисників. Тож побажаємо випускникам Школи мистецтв самореалізації під мирним небом на користь України!
Юлія КЛИМЧУК