Суперники — різні, результат — однаковий

І, на жаль, цей результат вельми невтішний для «Авангарду» в чемпіонаті області. Шостий тур — шоста поразка, якої цього разу завдав новоградській команді ФК «Мал» із Коростеня.
Гра проходила минулої суботи на місцевому стадіоні «Авангард». Коростенці доволі активно розпочали матч і вже у стартові 15 хвилин створили собі комфортну перевагу в рахунку — 2:0. До кінця тайму ще двічі «Авангард» від голів уберегла поперечина воріт. Господарі теж провели декілька потенційно небезпечних атак, проте в завершальній стадії недбало розпорядилися м’ячем.
У середині другого тайму зажевріла було надія на порятунок матчу, коли «Авангард» отримав право на пенальті (реалізував удар Горбаченко), а гості, до того ж, залишилися у меншості. Втім, свою кількісну перевагу в ігрову, а, тим більше, — в голи, «Авангард» так і не перетворив. Більше того, під завісу гри пропустивши третій гол, теж із пенальті — 1:3.
Цікаво, що навіть маючи «нуль» у графі «очки», «Авангард» посідає не останнє місце в турнірній таблиці, оскільки ФК «Пулини», в якого теж — нуль, має гіршу різницю забитих і пропущених голів.
Тим часом у першій обласній лізі відчутно забуксувало городницьке «Полісся», програвши після переконливого старту другий матч — з рахунком 1:2 команді «Оріон» із Нової Борови. Втім, «Полісся» залишається на третьому місці в таблиці, хоча щільність команд у лідируючій групі першої ліги просто вражає — поточну шосту команду від лідера відділяє лише 5 очок.
Олег БРЮХАНОВ