Поминання 32/2015

Поминання 32/2015



















































6 серпня — 3 роки світлої пам’яті Любові Савеліївни КОСІНСЬКОЇ


Минає час, та не вщухає біль наш, наше горе, хоч добре знаємо, що смерть жорстоку вже ніхто не поборе. В думках ти з нами кожну мить і кожен час. Усі, хто знав, згадайте разом з нами добрим словом і тихою молитвою.


Чоловік, діти, онуки



11 серпня — 10 років, як пішов з життя наш дорогий чоловік, батько, дідусь — Олександр Михейович ЧЕЛЯДІН


Минає час, печаль живе із нами поруч. Нам так хотілось, щоби ти радів життю...Вклоняємось низько перед твоєю світлою пам’яттю, з вдячністю згадуємо мудрі повчання та поради. Ти вічно житимеш в наших серцях. Нехай у цей день згадають добрим словом усі, хто тебе знав. Царство Небесне твоїй душі.


Сумуючі дружина, діти, онуки



10 августа — 10 лет светлой памяти дорогого сыночка — Андрея ТОНКОШКУРОВА


Сердце погасло, будто зарница, боль не притушат года. Образ твой вечно будет храниться в памяти нашей всегда.


Мама, бабушка



6 серпня — 40 днів, як перестало битися серце доброї, чуйної, щедрої, трудолюбивої людини — Петра Броніславовича КОРЧЕВСЬКОГО


Ні серце, ні розум не можуть змиритися, що вже ніколи не зустрінеш, не допоможеш, не посміхнешся, не пожартуєш. Тебе ми будем пам’ятати, ти був найкращим чоловіком, батьком, дідусем. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


З глибоким сумом дружина, сини, невістки, онуки



7 серпня — 3 роки світлої пам’яті нашої найдорожчої, люблячої донечки — Марини Валеріївни ГАВРИШ


Рідненька наша! Як важко і сумно стало жити без тебе! Ти так рано покинула нас, запала тиша в домі, не так ясно світить сонечко, серце плаче і душа болить. Як нам не вистачає тебе, твого світлого, дзвінкого сміху. Якби могла ти довше жити, були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати, була найкраща в світі ти. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Небесне і вічний спокій, наша ріднесенька. Любимо, сумуємо, пам’ятаємо.


Вічно сумуючі мама, тато, хрещена, рідні, близькі



8 серпня минає 40 днів, як пішла з життя дорога нам людина, люблячий син — Роман Григорович МИХАЙЛОВСЬКИЙ

11.01.1981-30.06.2015 р.р.


Пішов від нас ти так раптово й дуже рано. Ніхто не знав, не відчував біди. Тепер на серці тяжка рана, бо ти пішов не на годину — назавжди! Спи спокійно, наш рідненький. Царство Небесне і вічний спокій тобі.


Тато, мама, брати і всі рідні



11 серпня — 20 років світлої пам’яті коханого чоловіка, доброго батька, люблячого дідуся — Івана Федоровича СТЕПАНЮКА


На душі — біль, печаль і сум, та пам’ять про тебе ніколи не згасне у наших серцях. Царство Небесне та вічний спокій твоїй душі.


Сумуючі дружина, діти, внуки та рідні



5 серпня — 40 днів з дня раптової смерті чоловіка, батька, дідуся — Петра Івановича СОКОЛОВСЬКОГО


Ти так раптово пішов з життя, і ми не в силах були тебе врятувати. Рветься на частини серце і душа не вірить, що тебе вже немає серед нас. Любимо, пишаємося тобою і вічно берегтимемо у нашій пам’яті твій світлий образ.


Дружина, син, невістка, внучки



Хорошій людині — пам’ять вічна...


9 серпня — 10-та річниця світлої пам’яті вірної подруги, доброї людини, прекрасного вчителя — Зої Василівни ПЕТРОВОЇ


Ти назавжди залишилася у нашій пам’яті, серцях та душах світлим променем тепла, доброти та любові. Царство тобі Небесне та вічний спокій душі. Хто знав, — згадайте і пом’яніть добрим словом та тихою молитвою.


Сумуючі друзі



13 серпня минає рік, як перестало битися серце дорогої нам людини — Сергія Миколайовича ГОРДІЄНКА, який загинув у АТО


Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття. Та залишив ти світлу пам’ять і вічно будеш, друже, з нами. Такого рідного, святого, такого доброго, як ти, такого щедрого, простого вже нам ніколи не знайти.


Сумуючі друзі



9 серпня — 5 років, як немає з нами нашого рідного тата і дідуся — Миколи Ярохтійовича СЕРПУТЬКА з села Мала Горбаша


Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за тебе. А Господь хай пошле Царство Небесне і вічну пам’ять.


Вічно сумуючі дружина, сини, невістки і онучок Сергійко



Щира подяка добрим людям з добрим серцем — працівникам Малоцвілянського лісництва, жителям с. Мала Цвіля — за моральну та матеріальну допомогу у похованні Олега Анатолійовича ОЛІЙНИКА


Нехай ваше добро повертається до вас сторицею, хай Бог береже всіх вас.


Сім’я Олійників