Порядок укладання договору з новим постачальником природного газу

У зв’язку зі зміною постачальника газу з 1 липня 2015 року всім побутовим споживачам необхідно укласти новий договір із ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» про надання послуг із газопостачання.
Куди звертатися споживачам:

  1. Звернутися до ПАТ «Житомиргаз» (районного управління, дільниці) за умови, якщо відбулися зміни власника помешкання та інші зміни, які впливають на нарахування плати за газ, а також, якщо необхідно звірити розрахунки.

  2. Зачекати на контролера газового господарства і укласти новий договір вдома.


Документи, які необхідно надати (пред’явити) для укладення нового тристороннього договору:

  • документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України — паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства — національний паспорт або документ, що його замінює);

  • технічний паспорт на будівлю або домову книгу;

  • довідку про зареєст­рованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідку про склад сім’ї);

  • документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі — продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);

  • технічний паспорт газового обладнання і лічильника газу (за наявності);

  • документ, що підтверджує право на отримання пільги (за наявності).


Переукладання договорів не вимагає від споживачів газу будь-якої додаткової оплати.
Довідково. Взаємовід­носини між ТОВ «Житомиргаз збут», ПАТ «Житомиргаз» та споживачами природного газу, в тому числі — в частині нарахування та оплати за газ, зняття показів лічильників газу, врегульовані Правилами надання населенню послуг із газопостачання, затвердженими постановою КМУ від 09.12.1999 р. №2246.
Інформація регіональної газової компанії «Житомиргаз»