Фотоконкурс: «Приколи саду та городу»

Фотоконкурс: «Приколи саду та городу»

\"Фотоконкурс:Ксенія Олексіївна Загрива — не лише заступниця голови міської ради ветеранів, а й справжній експерт з вирощування овочів та фруктів. Вона стільки всього знає про цю науку, що, здається, могла би написати власну книгу. А на практиці її знання виливаються у такі чудові врожаї, про які городники можуть лише мріяти!
Цьогоріч головна гордість пані Ксенії — гігантські помідори сорту «Мільйонер». Багато років тому жінка почала вирощувати цей сорт, коли жила у Севастополі. Максимальна вага вирощених нею овочів тоді сягала 300-400 грамів. Переїхавши у Новоград, Катерина Олексіївна загубила насіння помідорів, і лише цієї весни віднайшла і замовила. Зібраний врожай перевершив усі її очікування — найбільший велетень важить 1 кілограм 250 грамів! Помідор «Мільйонер» багатий не лише на розмір, але й на соковитий смак. Кущі помідорів — до двох метрів заввишки! На кожному достигає щонайменше по 15 помідорів, їх мінімальна вага — півкілограма!
Секрет полягає у особливому догляді, без хімікатів. Жінка поливає їх жирною водою, марганцем, розведеним у воді, удобрює грунт курячим пометом, яєчною шкарлупою, і, навіть, брагою. Рецептом помідорів «Пальчики оближеш» пообіцяла невдовзі поділитися з нашими читачами.